Drag-artisti Aarni Mikkola loukkasi jalkansa uudenvuodenpäivänä laskettelurinteessä ja nyt taiteilijan huono onni näyttää jatkuneen. Mikkola kertoi Instagramin Stories-osioissa, että loukkasi saman jalan uudelleen noustessaan huolimattomasti taksiin.

– No nyt sit kävi se mitä olen pelännyt. Nousen taksiin niin, että loikkaan pienen lätäkön yli. Kipeä jalka muljahtaa juuri tapaturman runnomasta kohdasta ja joudun vaan jäämään kivusta johtuen makaamaan taksin takapenkille ja koittaa hengittää syvään, Mikkola kertoi.

Muutaman minuutin makoilun jälkeen Mikkola pääsi penkillä ylös istumaan ja suuntasi suoraan terveysasemalle tutkimuksiin, jossa jo toistamiseen loukkaantunut jalka kuvattiin ja tutkittiin lääkärin toimesta.

– Ensin epäili kierukkaa, sitten ei, kun vähän väänteli mun jalkaa. Eli toisin sanoen tilanne on tuntematon! Parin päivän päästä, kun kuva on tsekattu niin ollaan viisaampia. Perkuliini mä vaan sanon!

Mikkola on ollut mukana Suurin pudottaja ja Selviytyjät Suomi -ohjelmissa. Helmikuussa hänet nähdään uudessa Komppania Ketonen & Gustafsberg -kilpailurealityssä, jossa kymmenen tunnettua suomalaista kohtaavat pelkonsa vaativaa sotilaskoulutusta jäljittelevissä olosuhteissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

IL: Aarni Mikkola loukkaantui laskettelurinteessä – onnettomuus tallentui videolle: ”Olisi voinut käydä pahemminkin”

Selviytyjät-tähti Aarni Mikkolan suurin unelma otti takapakkia – avautuu ikävästä tilanteesta: ”Tämä on täyttä pa**aa”