Hyvinvointiyrittäjänä ja somevaikuttajana tunnettu Rita Niemi-Manninen puhuu avoimesti seksistä ja seksuaalisuudesta hiljattain julkaisemassaan Instagram-postauksessaan.

Postauksensa yhteyteen Rita lisäsi aurinkoisen, rakkautta ja erotiikkaa tihkuvan kuvan, jossa hän poseeraa puolisonsa Aki Mannisen kanssa uima-altaassa. Kuvassa pariskunta suukottaa toisiaan hempeästi.

– Hormonit hyrrää ja aviomies joutuu koville… Huomaan, miten aurinko ja lämpö nostaa mun seksuaalisia haluja. KYLLÄ! Luit ihan oikein. Mainitsin SEKSIN ja SEKSIHALUT, Rita kirjoittaa kuvatekstissä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Julkaisussaan Rita ihmettelee, miksi seksuaalisuudesta edelleen usein vaietaan.

– Seksi ja seksuaalisuushan on maailman luonnollisinta, hän toteaa.

Ritan mukaan hänelle ja Akille yksi tärkeimpiä parisuhteen kulmakivia on nimenomaan hyvä seksi.

– Oon huomannut meidän pitkän parisuhteen yhden tärkeimmän jujun olevan INTOHIMO ja molempia tyydyttävä SEKSI. Muutenhan tässä oltaisiin pelkkiä kavereita, Rita painottaa.

– Ollaan Akin kanssa melko avoimia kaikista fiiliksistämme, myös siis seksiin liittyvistä ajatuksista ja tunteista. Se on tosi tärkeää, jotta tietää miten toinen ajattelee. Intohimon liekkiä PITÄÄ KOHENTAA aika ajoin, varsinkin pitkässä parisuhteessa, jotta se ei sammu, hän alleviivaa.

Rita paljastaa myös, kuinka hän itse kohentaa tuota niin kutsuttua ”intohimon liekkiä”:

– Huolehdin itsestäni, välillä viettelen ja teen aloitetta, syön silmilläni, koskettelen ja kerron tunteistani ja haluistani. Uuh. Ja ROCK’N ROLL, Rita summaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Rita Niemi-Manninen avautuu Aki-miehensä shokkipotkuista: ”Onneksi perusasiat on kunnossa”

Rita Niemi julkaisi hätkähdyttävän ennen ja jälkeen -kuvan – ”Ei ole päivääkään vanhentunut”