Hyvinvointiyrittäjä Rita Niemi-Manninen avautuu somessa tuntemuksistaan sen jälkeen kun Iltalehti uutisoi Ritan puolison Aki Mannisen saamista potkuista.

Akin oli tarkoitus toimia tulevalla Suurin pudottaja -ohjelman kaudella valmentajana. Selviytyjät Extra -ohjelmassa Akin sanomat kommentit aloittivat kuitenkin massiivisen kohun, jonka vuoksi miehen tilalle etsitään nyt uutta valmentajaa.

Rita julkaisi Instagramin Stories-osiossa kirjoituksia aiheesta, joissa kuvailee tuntemuksiaan.

– Eilen tuli niin pa**a uutinen. Fiilis on ollut kaiken työn teon keskellä vähän synkkä… Mä kyllä rutistan aina päivät ja hoidan sovitut jutut positiivisella otteella, mutta tänään on taisteltu Akin kanssa tunteittemme kanssa toden teolla, Rita kirjoittaa.

– Onneksi ne perusasiat on kunnossa ja sitten tajuaa, että eipä tässä ole mitään hätää. Joten valoa kohden ja eteenpäin.

Rita julkaisi myös suloisen yhteiskuvan yhdessä Donna-tyttärensä kanssa ja kirjoittaa sen yhteydessä kauniisti:

– Kun oot tässä mun kainalossa niin kaikki on hyvin!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

IL: Aki Manninen sai potkut Suurin pudottaja -pestistä – lataa suorat sanat: ”Kyllä menee rumaksi yhden ihmisen kohtelu”

TV: Aki Manninen pohtii syvällisesti elämäänsä – käynyt läpi rankkoja vaiheita: ”En ole sellainen, miksi minua väitetään”