Tunnettu hyvinvointiyrittäjä Rita Niemi avautuu omalla Instagram-tilillään kohtaamastaan vihasta ja kiusaamisesta somessa.

Niemellä on 2-vuotias Donna-tytär yhdessä miehensä Aki Mannisen kanssa. Niemi kertoo olevansa huolissaan siitä, millaista esimerkkiä aikuiset huonolla käytöksellään lapsille antavat.

– Tänään mua on välillä melkein oksettanut se arvostelu, halveeraus ja ilkeys mitä oon saanut lukea omalta seinältäni, Niemi kirjoittaa postauksessaan.

– Miten en oo lähestulkoon tehnyt mitään äitiydessäni oikein, en oo läsnä Donnalle ja miten teen elämässäni montaakin asiaa päin peetä ja kuinka mun todellisuudentajuni on hämärtynyt?!

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Niemi sanoo yrittävänsä ymmärtää arvostelijoitaan, mutta ei aio kuitenkaan jäädä ”sylkykupiksi”. Hän nostaakin esille tärkeän näkökulman muistuttamalla seuraajiaan aikuisten vastuusta.

– Surullisena mietin mihin maailmaan Donna kasvaa. On todella surullista, että nämä pienet ihmiset ovat tulevaisuudessa itse asiassa aikuisten runtelemia tai rakastamia, Niemi toteaa.

– Mitä sinä opetat lapsellesi? Miten sinä kohtelet muita? Onko sinun elämässäsi rakkautta ja rauhaa vai vihaa ja katkeruutta? hän kysyy.

Niemen mielestä jokaisen ilkeilijän olisi syytä katsoa peiliin.

– Jos sulla ei oo mitään hyvää kirjoitettavaa niin kirjoita se vaikka mieluummin vessan peiliin ja lue se itsellesi. Se kertoo nimittäin sinusta. Sen jälkeen huuhdo se nolo teksti hätäseen vessanpytystä alas ja palaa takaisin kun oot vetänyt happea ja järkeillyt asioita.

– Aina voi oppia, aina voi kasvaa ihmisenä, Niemi kiteyttää.

Lue myös:

Some herkistyi! Rita Niemi julkaisi koskettavan kirjoituksen tyttärelleen – ”Kun Donna joskus on iso tyttö…”

Rita Niemen bikinikuvaan ilmestyi ikävä kommentti – somekaunotar lataa takaisin: ”Suvaitumpaa postata perhejuttuja kuin paljasta pintaa bikineissä”