Hyvinvointiyrittäjä Rita Niemi-Manninen julkaisi hiljattain lomamatkaltaan aurinkoisen Instagram-kuvan, jossa hän kelluu meressä uimapatjan päällä bikinit yllään.

Nyt Rita on nostanut tuoreimmassa postauksessaan esille kommentin, jossa hänen aikaisemmin julkaisemaansa kuvaansa arvostellaan ikävään ja tuomitsevaan sävyyn.

– Sain kommentin, että ”mikä tarve aikuisella naisella on julkaista tällaisia kuvia?”, Rita kirjoittaa julkaisussaan.

Rita kertoo olevansa hämmentynyt siitä, ettei saisi keski-ikäisenä naisena julkaista vähäpukeisia kuvia omassa somessaan.

– En tiennyt, että on joku sääntökirja siihen, että minkä ikäisenä saa postata mitäkin?! Tuntuu, että on ”suvaitumpaa” postata perhejuttuja ja kukkasen kuvia, kuin paljasta pintaa bikineissä, hän lataa.

Ritan mukaan todellisuudessa tärkeintä on, ettei ihminen tahallaan pyri loukkaamaan ketään, ja että on itse tyytyväinen omaan postaukseensa.

– Tässä näette 41-vuotiaan naisen altaalla jumppailemassa BIKINEISSÄ ja se on kai IHAN OK?! Ihanaa alkanutta viikkoa, postaa mun puolesta mitä haluat!!! Rita päättää postauksensa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Ritan julkaisu on kerännyt runsaan määrän positiivisia kommentteja, joissa kehutaan sekä naisen asennetta ja luonnetta, että ulkonäköä.

– Kateellisuus.. kun ei itse pysty tai uskalla. Keep on going Rita, upeeta vartaloa on kaunis katsella ja antaa motivaatiota meille muille ihanille rohkeille naisille, eräs seuraaja hehkuttaa.

– Mikä tarve on aikuisella (?) ihmisellä lähetellä tuollaisia kommentteja? Näin neljääkymppiä vahvasti lähestyvänä naisena iloitsen suuresti siitä, että ”aikuinen nainen” voi olla muutakin kuin menopaussimainoksen lady. Lisää tätä elämäniloa ja menoa ja meininiä! toinen muotoilee.

– Upea 41-vuotiaan vartalo ja vielä et se toimii niin hyvin että pääsee tommoseen asentoon. Saat olla ylpeä ihan vapaasti! kehuu kolmas.

Lue myös:

Rita Niemi julkaisi hätkähdyttävän ennen ja jälkeen -kuvan – ”Ei ole päivääkään vanhentunut”

Rita Niemi-Manninen avautuu Aki-miehensä shokkipotkuista: ”Onneksi perusasiat on kunnossa”

Rita Niemi-Manninen avautuu tv:ssä rankasta lapsuudestaan ja alkoholisti-isästään – ”Jos hän halusi seksiä, äidiltä ei kysytty lupaa”