Suosittu hyvinvointiyrittäjä Rita Niemi-Manninen julkaisi hiljattain omalla Instagram-tilillään koskettavan postauksen, jossa hän puhuu rakkaasta Putin-koirastaan.

Kohta seitsemänvuotias Putin on tärkeä osa Ritan perhettä, johon kuuluu aviomies Aki Manninen ja taaperoikäinen Donna-tytär. Vaikka Putinilla on toistaiseksi kaikki hyvin, miettii Rita jo nyt, miltä elämä ilman Putinia tuntuisi.

– Oon usein miettinyt, että miten ihmeessä me voidaan koskaan luopua tästä rakkaasta perheenjäsenestä, Rita kirjoittaa.

– Oon aivan sydän syrjällään kun alan ajattelemaan, että Putinista jättää aika jonain päivänä… se ajatus on jotenkin hirveän vaikea ajatella edes, tuntuu liian surulliselta, että tämä mieletön dogi ei jonain päivänä olisi tässä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Rita pohtii asiaa myös Donna-tyttärensä näkökulmasta.

– Tänä päivänä näihin mun ajatuksiin liittyy vahvasti myös meidän 2-v tytär, joka on tottunut Putinin läsnäoloon syntymästään saakka. Donna ja Putin on niin mainioita yhdessä, hän toteaa.

– Putin osaa olla varovainen pikkuisen kanssa, on niin hellä ja rakastava. Ja Donna komentaa, antaa sille pusuja tämän tästä, halailee ja leikkii sen kanssa, kaikki on niin luontevaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Hyväkäytöksinen Putin toimii Ritan mukaan tilanteessa kuin tilanteessa hyvin esimerkillisesti.

– Miten rakas voitkaan Putin olla? Niin vilpitöntä rakkautta ja täydellistä lojaaliutta perhettä kohtaan. On ollut hieno oppia sinulta se, miten aina ajattelet jokaisesta kohtaamastasi ihmisestä ensisijaisesti hyvää ja annat myös perheen ulkopuolella välitöntä rakkauttasi, Rita muotoilee.

– Kiitos, että olet, hän päättää tekstinsä sydänemojin kera.

Lue myös:

Rita Niemi paljastaa riipaisevan tarinan lapsuudestaan – joutui pakenemaan alkoholisti-isäänsä: ”Äidillä ei ollut muuta vaihtoehtoa”

Tasan 6 vuotta naimisissa! Rita Niemi muistelee hääpäivänsä karmaisevaa alkua