Uuden musiikin kilpailuun osallistuva laulaja Robin Packalén on julkaissut Instagramissa videon, jossa kertoo ikävästä tilanteesta Los Angelesissa. Hän oli suomalaisen tuottajan kanssa rapakon takana tekemässä UMK-kappalettaan, kun heidän naapurissa tapahtui ampumavälikohtaus.

– Istuin tietokoneen ääressä luurit päässä. Joonas tuli koputtamaan olkapäähän ja kertoi, että ulkona ammutaan. Siitä viisi minuuttia myöhemmin poliisin helikopteri pyöri spottivalon kanssa meidän kämpän yläpuolelle. Se oli aika hurja, Robin kertoo.

– Inglewood on alue, johon en menisi uudelleen tekemään musiikkia. Saman reissun aikana kävi, että yksi biisintekijä ilmoitti, ettei halua tulla kyseiselle alueelle. Sitten mentiin vähän paremmalle seudulle, hän jatkaa.

Robin tähtää Suomen euroviisuedustajaksi kappaleellaan Girls like you, joka on herättänyt mediassa ja kuuntelijoissa varsin ristiriitaisia tunteita. Kappale on ehditty lytätä, mutta se on kerännyt Spotifyssa tähän mennessä yli puoli miljoonaa kuuntelukertaa.

Lue myös:

Robin Packalen paljasti poikkeuksellisesti parisuhdestatuksensa – tällainen suosikkipoppari on asuinkumppanina: ”Oikeasti aika ärsyttävä”

Robin Packalen sekoitti somen julkaisemalla kuvan ökyautosta – faneilta tiukka arvio: ”Kumia saisi olla enemmän”