Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuva Robin Packalén, 24, kertoo tuoreessa Iriz Silander ja VIP-vieraat -podcastin jaksossa ikävistä tilanteista, joiden keskiöön hän on julkisen ammattinsa myötä joutunut.

Packalén on viime vuosina saanut kärsiä muun muassa tuntemattomien ihmisten häneen kohdistamasta ilkivallasta sekä kotirauhan rikkomisesta. Laulajatähden kodin yllä on muun muassa lennätetty droneja.

– Sitten on löytynyt postilaatikosta jotain sellaista, mitä ei haluaisi. Eritteitä sun muita, Packalén paljastaa podcastissa.

Myös miehen autosta on lyöty esimerkiksi ikkunoita rikki.

– Nämä ovat sellaisia asioita, että niitä nyt sattuu varmasti kenelle tahansa. Toki postilaatikossa lukee sukunimi, että siitä saattaa päätellä sen olleen kohdistettu hyökkäys, hän toteaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Packalén sanoo ajattelevansa, että hänelle sattuneet tapaukset johtuvat mahdollisesti ihmisten kateudesta. Pääsääntöisesti hänen kohtaamisensa fanien kanssa ovat onneksi kuitenkin myönteisiä.

Silti huomio vaikkapa tavallisilla kauppareissuilla hämmentää Packalénia. Hän onkin keksinyt oivan ratkaisun, kuinka vältellä ihmisiä ostoksilla.

– Minulle on luksusta se, että voin valvoa aamukolmeen ihan vain sen takia, että voin mennä 24 tuntia vuorokaudessa auki olevaan kauppaan ja kävellä siellä tunnin verran rauhassa, Packalén summaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Robin todisti ampumavälikohtausta Los Angelesissa – ”Se oli aika hurja”

Tätä et tiennyt Robin Packalenista – tähtiartisti teki yllättävän paljastuksen telkkarissa: ”En ole varmaan koskaan kertonut tästä”