Big Brother -ohjelmastakin tuttu tubettaja Roni Bäck ja hänen puolisonsa, entinen sulkapalloilija Airi Mikkelä ovat saaneet perheelisäystä. Airi on julkaissut Instagramin Stories-osiossa kuvan uuden tulokkaan kädestä.

Roni Bäck avautui Metropolille tulevasta isyydestä Arktinen retkikunta -ohjelman pressitilaisuudessa tammikuun puolivälissä. Roni kertoi, että on valmistautunut tärkeään tehtäväänsä isänä niin hyvin kuin vain pystyy.

– Olen käynyt aina terapiassa asti käsittelemässä sitä, kuinka tuleva muutos tulee vaikuttamaan elämään. Minulle on ollut tärkeää valmistautua kaikkeen puhumalla, koska en ole ollut vielä päivääkään isä, Bäck avasii.

– Ennen tuli seikkailtua ympäri maailmaa harva se viikko, mutta nyt olemme Airin kanssa siirtyneet kodin puoleen ja ottaneet todella rauhallisesti.

Bäckille on tärkeää olla ennen kaikkea läsnäoleva isä. Lisäksi hän miettii asioita paljon myös puolisonsa näkökulmasta. 

– Haluan pystyä olemaan myös itsenäinen isä, sillä tahdon antaa tulevalle vaimolleni tilaa toteuttaa itseään, hän painottaa.

– Tällä hetkellä kuitenkin suurin kysymysmerkki liittyy työkuvioihini. Tähän saakka työ on ollut minulle hyvin tärkeä osa elämää, lähes prioriteetti ykkönen. Kaikki on tehty sitä kautta, että miten työkuvioni toimivat. Vauvan myötä tärkeysjärjestys muuttuu, ja miten tämä tulee näkymään, sitä ei kukaan vielä tiedä. 

Vaikka suuri elämänmuutos jännittää, suhtautuu Bäck tästä huolimatta luottavaisin mielin tulevaisuuteen.

– Nämä ovat varmasti hyvin tavallisia asioita, joita kaikki tulevat vanhemmat pohtivat. Yleensä kuitenkin asiat tapaavat loppujen lopuksi aina järjestyä, Bäck tuumasi.

Lue myös:

Roni Bäck ja Airi-rakas paljastivat iloisen perheuutisen – ”Se on ihan pieni”

Roni Bäck meni kihloihin Airi-rakkaansa kanssa – julkaisi koskettavan kirjoituksen: ”Olemme kohdanneet vastoinkäymisiä”