Tunnettu mediapersoona ja vuoden 2015 Miss Helsinki Rosanna Kulju, 31, avautuu omalla Instagram-tilillään iän tuomista vaivoista. Kulju on pistänyt merkille, että mitä vanhemmaksi hän tulee, sitä enemmän häntä vaivaavat erilaiset erikoiset oireet.

Monet naiset kärsivät kuukautistensa aikaan kovista kivuista ja voimakkaista mielialavaihteluista, jotka saattavat olla hyvinkin kiusallisia vitsauksia kiireisen arjen keskellä. Kuljulle ikäviä tuntemuksia eivät kuitenkaan aiheuta ainoastaan kuukautiset vaan myös ovulaatio, joka tapahtuu naisella kuukautiskierron puolivälin tienoilla.

Kulju puhuu aiheesta Instagram-tilinsä Stories-osiossa.

– Eilen illalla oli ihan sika huono olo. En oikein syönyt mitään järkevää ja nyt aamulla taas vähän sellainen ällö olo, ja vatsa ihan saakeljn kipeä, Kulju pohjustaa tarinaansa Stories-videollaan.

– Koska siis… nykyään mitä enemmän tulee ikää… minä sanon oikeasti, että mitä enemmän tulee ikää, sitä enemmän tulee vaivoja, hän jatkaa ja naurahtaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kulju ei aikaisemmin elämässään ole kokenut ovulaationsa aikana sitä, mitä kokee tänä päivänä.

– Nykyään minä oikeasti tunnen ovulaation niin vahvasti, että minulla tulee huono olo. Miettikää vähän, huh, Kulju huokaisee.

– Että ei riitä se, että on menkat kerran kuussa! nainen lisää epätoivoisena.

Kuukautistensa aikaan Kulju ei omien sanojensa mukaan onneksi tunne kovinkaan vahvoja kipuja. Silloin häntä kiusaavat ainoastaan armoton suklaanhimo ja voimakas väsymys.

– Mutta tämä ovulaatio on tällaista. Ihanaa olla nainen, Kulju summaa ironiseen sävyyn.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Rehellinen tunnustus! Rosanna Kulju katuu silikonirintojaan – ”Pienellä ihmisellä piti olla jäätävän kokoiset tissit”

Rosanna Kulju sairastui masennukseen – puhuu rehellisesti raskaasta elämänvaiheestaan: ”Mikään ei tunnu miltään”