Miss Helsinki -kilpailun järjestäjä ja somepersoona Rosanna Kulju vieraili aikaisemmin kesällä Sanna Kiisken Tinderpäiväkirjat -podcastissa, jossa hän paljasti nauttivansa ”sunnnuntaipoikaystävän” seurasta.

– Sunnuntaipoikaystävä hoitaa kaikki samat asiat, mitä oikeakin poikaystävä hoitaa, mutta vain sunnuntaisin, Rosanna avasi tuolloin.

Nyt hän kertoo Metropolille antamassaan haastattelussa, kuinka järjestelyssä toimitaan, jos jommalle kummalle osapuolelle kehkeytyykin yllättäen vakavia tunteita toista kohtaan.

– Niin kuin kaikissa ihmissuhteissa, myös tässä pitää sopia etukäteen, että mikä on homman nimi, hän selventää.

27-vuotias Rosanna painottaakin vahvasti puhumisen tärkeyttä.

– Puhuminen on se juttu.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Kuva: Petri Voutilainen

Naisen omissa sunnuntaisuhteissa ei hänen mukaansa ole kuitenkaan ollut vaaraa liian syvästä ihastumisesta. Pelkkää seksikumppania Rosanna ei silti sunnuntaipoikaystävästään tahdo.

– Minun tapauksessani sunnuntaipoikaystävä ei voi olla sellainen, joka haluaa vain seksiä.

Rosannan mielestä on tärkeää, että sunnuntaipoikaystävän kanssa voi myös löhöillä ja katsoa Netflixiä, tai vaikkapa laittaa ruokaa. Lisäksi hän haluaa ”jutella mukavia” tämän kanssa.

Katiska-vyyhdin pääepäiltyyn Niko Ranta-ahoon hiljattain yhdistetty Rosanna ei suostu nimeämään julkisesti tapailemiaan sunnuntaipoikäystäviään.

– Päätin jo kaksi vuotta sitten, että en avaa parisuhdeasioitani enempää julkisuuteen.

Lue myös: Seiska: Suhdehuhut vahvistuvat – Niko Ranta-aho ja Rosanna Kulju nähty pussailemassa Helsingissä!