Aikaisemmin uutisoitiin, että Suomen suurimman huumejupakan, Katiska-vyyhdin pääepäilty Niko Ranta-aho, 32, on yhdistetty Miss Helsinki -kilpailun järjestäjään ja vuoden 2015 voittajaan Rosanna Kuljuun.

Rosanna, 29, kommentoi asiaa näin Metropolille, ja Seiska uutisoi nyt, että pariskunta on nähty läheisissä tunnelmissa Helsingin kaduilla.

Jos upotus ei näy selaimellasi, voit katsoa sen täällä.

Niko Ranta-aho oltiin nähty Rosannan kodin edustalla istuskelemassa autossaan.

— Niko näpytteli kännykkäänsä. Hetken kuluttua kulman takaa ilmestyi koiraansa ulkoiluttava Rosanna. Tovin juteltuaan Rosanna antoi Nikolle pusun, Seiskalle supistaan.

Pariskunta on lenkkeillyt yhdessä viime viikonloppuna Helsingin Lammassaaressa, ja Niko julkaisikin Instagramiinsa kuvan Vanhankaupunginkoskelta, joka on minuuttien kävelymatkan päässä Lammassaaresta.

Jos upotus ei näy selaimellasi, voit katsoa sen täällä.

— Niko ja Rosanna kävelivät minua vastaan naureskellen. Heidän välillään oli selvää flirttiä. Lemmenpari käveli kahdestaan hyväntuulisena kohti pitkospuita, lenkkipolulta kerrotaan.

Niko on seurustellut aikaisemmin vuoden 2010 Miss Helsinki -voittajan Sofia Belórfin kanssa ja tapaili lyhyesti myös 2012 kisan voittajaa Katrie Daleria vapautumisensa jälkeen.

Lähde: Seiska

Lue myös nämä:
Niko Ranta-aho villitsee naiset komeudellaan: ”Mallin kasvot ja roiston portfolio” – mikä miehessä viehättää?

Seiska: Tulikuuma latinorakas Stephanie erosi Teuvo Hakkaraisesta – ”Jätin juopon Teuvon”

Lapsen isä tuli yllätyksenä Johanna Tukiaisen ex-miehelle: ”Hän odotti yhteenpaluuta”