Vuoden 2012 Miss Suomi -kisojen ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittu Sabina Särkkä matkusti pari viikkoa sitten julkisuudesta tuttujen ystäviensä kanssa pitkälle lomalle Indonesian Balille. Mukana luksusreissulla ovat muun muassa valokuvaaja Janita Autio ja radiotoimittaja Tinni Wikström.

Vaikka kaverusten matka somekuvien perusteella hipookin täydellisyyttä, on totuus kulissien takana kuitenkin toinen. Julkkisten upealta vaikuttava Balin-reissu on nimittäin pitänyt sisällään myös muun muassa ankaria vesisateita, nyrjähtäneitä nilkkoja ja vatsatauteja.

Erityisesti Särkälle on sattunut ja tapahtunut, sillä juuri hän sairastui loman alussa ”balibellyyn” eli turistien Balilla kärsimään mahatautiin. Parannuttuaan taudista satutti Särkkä nilkkansa ikävästi ja joutui hoitamaan sitä jääpussilla.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Tänään torstaina (23.11.) Särkkä paljasti Instagram-tilinsä Stories-osiossa joutuneensa jälleen yhden uuden, eriskummallisen tilanteen keskiöön.

Särkkä oli lähtenyt ystävänsä, bloggaaja Julia Toivolan kanssa illaksi seikkailemaan Ubudin kaupungin kapeille kujille. Kun naiset olivat palaamassa hotelliinsa nukkumaan, suljettiin tie yllättäen heidän neniensä edestä.

– Jäätiin eilen jumiin 40 minuutiksi, kun paikallisilla oli seremonia ja sulkivat tien, Särkkä avaa tilannetta Stories-osiossaan.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Särkkä kuvasi tapahtumasta videon, jossa näkyy, että tien vieressä istuskelee suuri määrä ihmisiä. Myös Julia Toivola istuu tiellä tiellä paikallisten ympäröimänä.

– Oli hieno juttu, mutta tohon aikaan olis ollut ihan hauska päästä suoraan kämpille nukkuu.

Särkkä on lisännyt videon oheen kellonajan, joka näyttää 00:04.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Seuraavalla Stories-videollaan Särkkä kuvaa seremoniaan kuuluvaa kulkuetta.

– Oli kyl magee päästä katsomaan seremoniaa, ja paikalliset kertoivat meille hieman lisää siitä mistä oli kyse, hän kaikesta huolimatta iloitsee.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Sabina Särkkä joutui keskelle painajaista luksuslomallaan – avautuu raskaasta tilanteestaan: ”Oksensin koko yön ja aamun”

Raskas päätös takana! Sabina Särkkä ja Ossi-rakas jättivät avioerohakemuksen