Malli ja somevaikuttaja Sabina Särkkä on yksi uuden Selviytyjät Suomi -kauden kilpailijoista. Sabina tarjosi hiljattain Instagram-seuraajilleen mahdollisuuden esittää kysymyksiä ohjelmaan liittyen.

Eräs seuraajista tiedusteli, että mitä kaikkea kilpailijat saivat ottaa mukaan kuvauksiin, ja Sabina onkin vastannut tälle varsin seikkaperäisesti, mitä pakkauslistalta löytyi.

Hän kertoo, että pääosin matkalaukun sisältö koostui vaatteista. Kukin sai valita kolme päällystakkia tai -vaatetta, kaksi kevyempää paitaa ja kaksi alaosaa. Alaosien vaihtoehtolistalta löytyi niin hameita, mekkoja kuin verkkareitakin.

Lisäksi jokainen kisaaja sai pakata mukaan yhdet shortsit, vaelluskengät, sandaalit ja päähineen, kaksi kerrastoa, kaksi uima-asua, kolmet alushousut ja neljät sukat. Naiskilpailijat saivat ottaa mukaansa myös urheiluliivit tai -topin.

Kuvakaappaus Sabina Särkän Instagram-tarinasta.

– Itse pakkasin merinovillaa, villapaidan, teknisiä vaatteita, sellaista kangasta, mitkä hengittää ja saa kuivaksi. Uikkareiksi otin sellaiset, missä pystyn myös kisaamaan, Sabina kertoo omasta pakkauslistastaan.

Osallistujat saivat tietenkin ottaa mukaansa myös tuotannon hyväksymät välttämättömät lääkkeet, mikäli sellaisia oli. Lisäksi tuotanto tarjosi kaikille arkisia välttämättömyystarvikkeita.

– Tuotannolta sai repun, tehtäväkengät, aurinkosuojat, hyttysmyrkyt, kuukautissuojat, särkylääkkeitä, (kondomit oli myös listalla) ja pyytämällä sai höylän, joka palautettiin käytön jälkeen, Sabina kertoo.

Useampi seuraajista puolestaan kyseli Sabinalta, kuinka hygieniapuoli, kuten vaikkapa hampaiden puhdistus ja hiusten harjaus onnistui Selviytyjissä.

– Hampaat puhdistettiin hiilellä ja kuusen neulasilla. Peseydyttiin muuten pelkästään meressä ja ei ollut mitään pesuaineita. Hiuksia ei harjailtu, tai miten nyt oksilla niitä pystyi harjailemaan, Sabina kertoo ja sanoo itse suosineensa lettikampauksia etenkin öisin.

Kuvakaappaus Sabina Särkän Instagram-tarinasta.

Selviytyjät Suomi -ohjelman uusi kausi alkoi 27. helmikuuta Nelosella ja Ruudussa. Ohjelma on kuvattu poikkeuksellisesti Pohjois-Suomessa. Kaudella on mukana 16 tunnettua suomalaista.

Lue myös:

Sabina Särkkä lumoaa sensuellissa uintikuvassa – ”Olen nauttinut jäisistä vesistä viime aikoina”

Sabina Särkkä paljasti kärsivänsä kovista kivuista – taustalla kiusallinen sairaus

IL: Suvi Pitkänen joutui tapaturmaan Selviytyjien kuvauksissa: ”En nähnyt itseäni, mutta näin muiden reaktiot”