Yrittäjä, dj ja tosi-tv-tähti Suvi Pitkänen paljastaa joutuneensa Selviytyjät Suomi -ohjelmassa tapaturmaan, joka vaikutti suoraan hänen ulkonäköönsä.

Ohjelma kuvattiin viime elokuussa Pohjois-Suomen erämaassa. Suvi on myöntänyt, ettei hänellä ollut retkeilystä aiempaa kokemusta ja ankarat sääolot sekä nälkä kurittivat kaunotarta toden teolla.

– Sitä ei voi verrata mihinkään muuhun ohjelmaan, missä olen ollut mukana, Suvi kertoi Iltalehdelle.

Suvi nähdään yleensä julkisuudessa viimeisen päälle meikattuna ja huoliteltuna. Hän joutui Selviytyjissä muuttamaan käsitystään ulkonäköpaineista.

– Minulta itseltäni vaati tosi paljon, että pystyin siinä tilanteessa olemaan televisiokameroiden edessä. Normaalissa elämässä en todellakaan olisi astunut moisen jälkeen ihmisten ilmoille, nyt koko Suomen kansa näkee minut sen näköisenä.

Lisäksi hänelle sattui heti reissun alussa tapaturma, joka vaikutti ulkonäköön. Suvi ei paljasta tapahtunutta sen tarkemmin, mutta seuraukset ovat nähtävillä ohjelmassa.

– Koska kuitenkin olen entinen missi ja malli sekä kauneudenhoitoalan ihminen, en tapaturman jälkeen tiennyt, olisinko itkenyt vai nauranut. En nähnyt itseäni peilistä, mutta näin kaikkien muiden reaktiot.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Selviytyjät Suomi alkaen 27. helmikuuta klo 20 Nelosella ja Ruudussa.

Lue myös:

Suvi Pitkäsellä tunne, että meinasi kuolla Selviytyjien kuvauksissa – ”Olin kolme v**un vuorokautta jäässä”

Vastakihlautunut Suvi Pitkänen avoimena rankasta vuodestaan – ”Kipuilin elämän haasteiden edessä”