Ex-alppihiihtäjä Kalle Palanderin puolisona tunnetuksi tullut Riina-Maija Palander on kertonut Instagram-tilinsä tarinaosiossa joutuneensa sairaalaan. Virossa majatalotoimintaa pyörittävä Riina-Maija kertoo hakeutuneensa sairaalaan kovien kipujen takia.

– Kun kipu käy sietämättömäksi on pakko lähteä kokeilemaan, josko jotain selviäisi, hän kirjoittaa Instagram-tarinassaan.

Tutkimuksissa paljastui, että Riina-Maijan valkosoluarvot ovat kriittisellä tasolla ja tulehdusarvot koholla. Häntä on hoidettu särkylääkkeillä ja suonensisäisillä antibiooteilla.

Tutkimustulosten ja hoitotoimien ohella Riina-Maija on jakanut seuraajilleen kuvia sairaalan yleisilmeestä. Hän kuvaa esimerkiksi sairaalan odotustilan olevan kuin jostain sci-fi-elokuvasta.

Kuvakaappaus Riina-Maija Palanderin Instagram-tarinasta.

– Kaikilla on avaruusasut päällä. Mukavia kaikki ovat kuitenkin tähän mennessä olleet, Riina-Maija kirjoittaa.

Odotustilojen ohella Riina-Maija on ihmetellyt sairaalan ruokatarjontaa. Hän on julkaissut kuvan sekä illallisestaan että aamiaisestaan. Kumpikin aterioista on varsin suppea, eikä tarjottimelta löydy esimerkiksi lainkaan kasviksia tai hedelmiä. Riina-Maija ihmettelee ruoka-annosten niukkuutta.

Kuvakaappaus Riina-Maija Palanderin Instagram-tarinasta.

– Niin siis onhan nää hoikkia, mut kyl mäkin yleensä enempi syön, hän kirjoittaa.

Aamiaiskuvansa ohessa hän kertoo, että hän joutuu viettämään sairaalassa todennäköisesti vielä jonkin aikaa.

Kuvakaappaus Riina-Maija Palanderin Instagram-tarinasta.

– Siis mä kuolen täällä nälkään ennenku johonkin sisäelinhässäkkään. En oo kuulemma nimittäin pääsemässä pois, hän tuskailee.

Kuvakaappaus Riina-Maija Palanderin Instagram-tarinasta.

Riina-Maija on kertonut tarinoissaan lähteneensä sairaalaan sen verran kiireellä, että otti epähuomiossa mukaansa tyttärensä Oda-Sofian kissa-asun oman yöpukunsa sijaan.

Lue myös:

Riina-Maija Palanderin kroppa sanoi stopin – joutui sairaalahoitoon: ”Sattuu niin paljon, etten voi kuin itkeä”

Aviokriisiin ajautuneet Kalle ja Riina-Maija Palander eivät peittele suhteensa nykytilaa – katso kuva!