Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Jasmin Voutilainen avautuu Instagram-tilillä muuttuneesta ulkonäöstään. Hän kertoo painonsa nousseen puolen vuoden aikana peräti 30 kiloa.

– En tiiä onks tää ihan tyhmää mitä kirjotan. Mähän oon aina toivonut olevani isompi, koska tulin niin kauan kiusatuksi hoikasta vartalostani. ”Syötkö mitään” ”ootko anorektikko”- kommentit oli mulle arkipäivää yläasteella, lukiossa, ja vielä sen jälkeenkin, Jasmin Voutilainen kirjoittaa.

– Nyt jostain syystä olen saanut kroppaani painoa puolen vuoden aikana n. 28-30 kg. Mun ajatukset tästä on poukkoillut tosi paljon. Yhtenä päivänä katon itteäni silleen ”waau”, kun toisena päivänä peilin edessä tyyliin itkettää. Ahdistaa kirjottaa tätä tekstiä, koska haluaisin olla niin bodypositive itteäni kohtaan, et olisin pelkästään ylpee näistä kiloista. Ja niin mä alkuun olinkin, Jasmin jatkaa.

Jasmin kirjoittaa, että hänellä on täysin sama, mitä lukemaa vaaka näyttää tai minkä kokoisia vaatteita joutuu käyttämään. Hänelle on tärkeää ainoastaan se, että hän tuntee olonsa hyväksi omassa kropassa.

– Halusin kai vaan kertoa, että ei se elämä tälläkään puolella ruutua aina niin helppoa ole. Kyllä muakin ahdistaa selata somea ja nähdä niitä täydellisen hoikkia vartaloita. Oon ilonen, että mun jalat ja peba on saanu muotoja kerrakseen, mutta tiettykään paino ei kerry pelkästään sinne, minne toivoo. Kuten sanonta kuuluu ”läskillä on vapaus valita koko kropasta, mutta se tulee aina vatsaan tai leuan alle”, Jasmin jatkaa.

Kilojen kertymisen myötä Jasmin kertoo useiden eri ihmisten spekuloineen hänen olevan raskaana. Raskausutelut tuntuvat Jasminista loukkaavilta.

– Nyt kun vielä lopetin e-pillerit n. kuukausi sitten, saan instassa jatkuvasti kyselyitä, oonko raskaana. Se on oikeesti SUPER loukkaavaa, kuten aiemminkin oon jo täällä sanonut. Olis kiva vaan olla oma ittensä, ja että kaikki tuntis olevansa hyviä sellasena, kuin on. Tästä mä ainakin oon oppinut sen, et oon tyytyväinen mun kroppaan silloin, kun se on terve ja toimii, Jasmin kirjoittaa.

– Tällä hetkellä ne jokapäiväiset toivomukset vielä parin vuoden takaa ”lihomisesta” lähinnä naurattaa. Ja tästä jos laihdun, tiedän, että tuun taas toivomaan niitä paksumpia kinttuja. Ihmismieli on ihmeellinen. Aina haluaa sitä, mitä ei ole. Jos värjää blondiksi, haluaa olla brunette -ja toistepäin. Ehkä joku sai kiinni tästä sekavasta ajatusten virrasta, Jasmin lopettaa pitkän päivityksensä.

Lue myös:

Salkkarit-tähti Jasmin Voutilaisella karmiva vuoden aloitus: ”Mieli on tosi maassa”

MTV: Jasmin Voutilaisen tilalle Salatut elämät -sarjaan sijaisnäyttelijä – tässä syy!