Näyttelijä Jasmin Voutilainen on joutunut olemaan sairauslomalla Salatut elämät -sarjan kuvauksista. Sairausloman ajaksi hänen tilalleen jouduttiin palkkaamaan sijaisnäyttelijä, joten ensi viikosta lähtien Aino Kaukovaaran roolissa nähdään Jessica Öystilä. Jessica tuurasi Jasminia kuvauksissa muutaman viikon ajan.

– Olin sairaslomalla pari viikkoa kesken kiihkeimmän tuotantokauden, jolloin Ainolla oli paljon kohtauksia. Koska kohtauksia ei voi loputtomasti kasautua tulevaisuuteen, oli turvauduttava sijaiseen ja onneksi sellainen nopeasti löytyi, Jasmin Voutilainen kertoo MTV Uutisille.

Jessica on nähty aiemmin muun muasa Ylen Nörtti: DragonSlayer666 -sarjassa, Nelosen Keihäsmatkat-sarjassa, Ylen Modernit miehet -draamakomediasarjassa.

Jasmin Voutilainen kertoi viime elokuussa sairastuneensa pahoin pitkän kuvauspäivän jälkeen.

– Tänä aamuna heräsin kuumeisena ja kipeänä. En voi tehdä muuta kuin maata sängyssä tai suihkun lattialla. Minulla on sisältä asti sairaan kylmä, Jasmin Voutilainen kertoi elokuussa Instagramin Stories-osiossa.

– Väsyttää ja ärsyttää. En vihaa mitään muuta kuin olla kipeänä. Silleen kipeenä, ettei jaksa tehdä muuta kuin maata. Se on syvältä pyllystä.

Lähde: MTV

Lue myös:

Jättiyllätys! Markku Pulli tekee paluun Salatut elämät -sarjaan!

Salatut elämät -tähti Markku Pulli nautti lämpimistä hetkistä porealtaassa BB-talon kaunottarien kanssa!

Big Brother -taloon astelleen näyttelijä Markku Pullin hurja muodonmuutos – katso kuvat!