Näyttelijä Ilona Chevakova, 34, avautuu Instagram-tilillään uudesta elämänvaiheestaan. Näyttelijä joutui pysähtymään ja pohtimaan mitä hän todella haluaa elämältään juuri nyt.

Chevakova kertoi maaliskuun lopulla jättävänsä Salatut elämät -sarjan, jossa hän näytteli Sabrina Mustavaaraa.

– Oon joutunut pysähtymään ja todella miettimään, että mitä minä haluan elämältäni juuri nyt, tässä vaiheessa elämääni. Ennen otin ihan kaiken vastaan, kunhan ne oli oman alan töitä ja niistä maksettiin palkkaa, koska ajattelin, että kun teen mahdollisimman paljon ja monipuolisesti, niin se poikii aina lisää projekteja ja sillä tavalla minä kehityn ammatissani, Chevakova kirjoittaa.

– Varmasti se on totta, mutta sillä tavalla minä myös itse lokeroin itseäni muotteihin, joihin en välttämättä halua lokeroitua tai olen ottanut töitä, joita en olisi edes oikeasti välttämättä halunnut tehdä.

Parhaillaan Chevakova työstää omia projekteja, joista on aina haaveillut. Työn alla ovat niin monologi, kuin myös lyhytelokuvakin. Lisäksi hän opiskelee etänä näyttelemistä ja aksentteja sekä tuottaa omaa viihdeohjelmaa.

– Kaikki nämä omat jutut on ilmaista työtä eikä näistä tule rahaa. Vielä ainakaan. Olen kuitenkin onnellinen, että olen rehellinen itselleni ja teen juuri nyt aikalailla sitä mitä haluan. Tottakai haaveilen esimerkiksi mielenkiintoisista TV/elokuvarooleista, mutta olen nyt pisteessä, jossa uskallan kulkea omaa polkua. Vihdoinkin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Chevakova on näytellyt myös teattereissa sekä useissa suomalaisissa TV-sarjoissa, kuten Ivalo, Sorjonen ja Pelimies. Hän näyttelee myös Renny Harlinin ohjaamassa elokuvassa Luokkakokous 3.

Lue myös:

MTV: Jälleen kaksi näyttelijää jättää Salatut elämät -sarjan: ”Nyt on aika lähteä”

Salkkarit-näyttelijä Ilona Chevakova paljastaa, kuinka sarjan intiimikohtaukset tehdään korona-aikana