Salatut elämät -sarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä ja kunnanvaltuutettu (vihr.) Pete Lattu julkaisi vappuna somehitiksi nousseen kuvan, jossa hän poseeraa ilkosillaan sammaloituneen muurin päällä, kuohuvan kosken äärellä.

Kuvallaan Lattu otti osaa hänelle itselleen tärkeään teemapäivään, alastoman puutarhanhoidon päivään.

– Vapusta viis, tänään on minun suosikkiteemapäivä, alastoman puutarhanhoidon päivä eli naked gardening day, Lattu hehkutti julkaisunsa yhteydessä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lattu paljastaa, että alastoman puutarhanhoidon päivässä yhdistyvät hänelle kaksi merkittävää asiaa: puutarhanhoito ja alastomuus.

– Sain muutama vuosi sitten oppia, että tällainen teemapäivä on olemassa. Se oli mielestäni samaan aikaan pöljä, mutta jotenkin aivan ihastuttava idea, Lattu kuvailee Metropolille.

– Kyseinen teemapäivä puhuttelee minua, koska puutarhanhoito on erittäin lähellä sydäntäni. Lisäksi vastustan viimeiseen asti sellaista amerikkalaista suhtautumista alastomuuteen, ja pyrin itse ylläpitämään eurooppalaista, sivistynyttä suhtautumista aiheeseen, näyttelijä jatkaa.

Alastomuus on Latulle hyvin luonnollinen asia, eikä hän omien sanojensa mukaan pidä sitä ”juuri minään”.

– Se, että joku on alasti, ei ole minulle mitenkään hätkähdyttävää, Lattu täsmentää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Latun mielestä jokaisella tulisi olla oikeus nauttia omasta, paljaasta kehostaan. Siksi alastonkuvan postaaminen Instagramiin onkin mieheltä eräänlainen kannanotto tärkeän asian puolesta.

– Ehkä tämän teemapäivän juhliminen on minulle myös jonkinlaista kehopositiivisuussanoman eteenpäin viemistä. Minäkään en missään suhteessa ole mikään alusvaatemalli, mutta sen ei pitäisi olla este alastoman puutarhanhoidon päivän viettämiselle, Lattu kiteyttää.

Lue myös:

Salkkaritähti Pete Lattu juhli tärkeää päivää alasti – julkaisi kuvan koko komeudessaan: ”Mun suosikkiteemapäivä”

Salatut elämät -tähti Pete Lattu julkaisi harvinaisen yhteiskuvan tv-siskonsa kanssa: ”Pääsin vääntämään naamaa!”

IL: Kalle Laitelan roolista tuttu Pete Lattu: ”Yleisin kysymys on se, olenko oikeasti homo”