Näyttelijäpariskunta Tuuli Mattilan ja Lauri Nurksen lapsi on syntynyt. Tuuli julkaisi lauantaina kaksi hellyttävää kuvaa nukkuvasta vauvasta omalla Instagram-tilillään.

– Siinä hän nyt vetelee päiväunia tyytyväisenä. Matka tähän hetkeen on tuntunut pitkältä ja herättänyt tunteita laidasta laitaan. Tällä hetkellä päällimmäisenä on valtava rakkauden tunne tuota pientä tuhisijaa kohtaan. Otetaan hetki kerrallaan ja ihmetellään kakan väriä, Tuuli kirjoittaa.

Kuva on saanut valtavat määrät onnitteluja ja ihasteluja. Myös juontaja ja näyttelijä Susanna Laine, juontaja Marja Hintikka ja juontaja Ile Uusivuori ovat käyneet kirjoittamassa onnen toivotukset perheelle.

– Onnea niin paljon, ihanaa!!! kirjoittaa Susanna.

– Valtavasti onnea koko perheelle, onnittelee Marja.

– Oooh onnea koko perheelle! Upeaa! hehkuttaa Ile.

Viime joulukuussa kihloihin mennyt pariskunta ilmoitti tammikuussa odottavansa perheenlisäystä. Tuolloin Tuuli kirjoitti Instagram-tilillään olevansa raskausviikolla 21 ja lasketunajan olevan alkukesän taitteessa.

Lue myös:

Me Naiset: Tuuli Mattila löysi rinnastaan kyhmyn – joutui kiireelliseen leikkaukseen: ”Ensimmäinen reaktioni oli sokki ja epäusko”

Lasta odottava Salatut elämät -tähti Tuuli Mattila yllättyi täysin raskausoireista: ”Alkuraskaus ei ollut helpoimmasta päästä”