Tunnettu suomalaisjuontaja Sami Kuronen järjesti tällä viikolla Oona-tyttärelleen ikimuistoisten fanitapaamisen Blind Channel -bändin kanssa. Kuronen julkaisi tilanteesta kuvan omalle Instagram-tililleen.

Kuvassa Oona poseeraa Blind Channelin bändin jäsenten keskellä jännityksen ja innostuksen sekainen hymy kasvoilllaan. Otos on napattu kauppakeskus Forumin takahuoneessa, kun bändi esiintyi ostoskeskuksessa keskiviikkona 3. elokuuta.

Julkaisun ohessa Kuronen muistelee omaa, vuosien takaista fanikohtaamistaan Dingo-yhtyeen kanssa. Kuronen paljastaa Dingon olleen ensimmäinen bändi, jota hän on fanittanut ”isosti”.

– Vuonna -85 Dingo esiintyi Laitilan urheilutalolla rikkoen paikan yleisöennätyksen. Isäni sattui tuntemaan yhden järkkärin, joka sai pikaisen audienssin bändin pukuhuoneen ovelle, Kuronen kirjoittaa Instagramissa.

– Neumann tuli antamaan minulle nimikirjoituksen. Yhteiskuvakin otettiin. Seinän toisella puolella sadat kirkuvat tytöt olisivat antaneet mitä vain jos olisivat voineet vaihtaa paikkaa kanssani, hän kuvailee.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Uskomaton hetki on jäänyt Kurosen mieleen ikuisiksi ajoiksi – siitäkin huolimatta, että kuva ja nimmari ovat häneltä kadonneet.

– Olin siinä hetkessä etuoikeutettu, kiitollinen ja maailman onnellisin pikkupoika. Harmi että sekä kuva, että nimmari ovat kadonneet vuosien aikana taivaan tuuliin. Muistan tuon kohtaamisen kuitenkin kristallin kirkkaasti edelleen.

Kuronen kokee ylpeyttä siitä, että sai mahdollistaa tyttärelleen samankaltaisen kohtaamisen kuin mitä hänen isänsä aikoinaan tarjosi hänelle.

– Tänään minä sain olla se isä, joka sattui tuntemaan jonkun, joka sai hoidettua tapaamisen tyttäreni suuresti fanittaman bändin kanssa. Tunteet nousivat pintaan kun näin sitä täsmälleen samaa jännitystä, iloa ja riemua mitä itse koin noin 37 vuotta sitten! Kuronen hehkuttaa.

– Tiedän 100% varmasti, että hän muistaa tämän päivän lopun ikäänsä.

Myös Kurosta itseään pyydetään hänen omien sanojensa mukaan ”nykyään tosi useinkin” yhteiskuviin fanien kanssa.

– Koska tiedän miten voimakkaan muistijäljen ja ilon se voi pyytäjälle tuoda, suostun niihin aina mikäli se suinkin on mahdollista. Tuo hetki vie elämästäni vain muutaman sekunnin, mutta sen tuoma muisto voi kestää parhaassa tapauksessa loppuelämän, mies kiteyttää.

Lue myös:

Sami Kuronen inspiroitui Sanna Marinin hitiksi nousseesta festarikuvasta – julkaisi oman versionsa: ”En kestänyt houkutusta”

Sami Kuronen julkaisi liudan harvinaisia kuvia Oona-tyttärestään – mukana myös vauvaotos: ”13 vuotta suurta rakkautta”