Temptation Island Suomi -sarjan juontajanakin tunnetukti tullut Sami Kuronen poseeraa Helsingin Sanomien Kuukausiliitteen Sielu ja Ruumis -palstalla ilman rihman kiertämää. Hän kertoo lehdelle, että joutui aikoinaan muuttamaan tv-pestiä varten ulkonäköään, mikä harmitti häntä suuresti jälkeenpäin.

– Kasvatin pitkän tukan yläasteikäisenä, ja se on siitä asti ollut iso osa identiteettiä. Kun 2007–2008 juonsin Suomen unelmien poikamies -ohjelmaa, Nelosen silloinen kanavajohtaja käski leikata hiukset, koska amerikkalaisessa versiossa juontajalla oli lyhyt tukka. En tuntenut oloani yhtään kotoisaksi lyhyissä hiuksissa. Toisella kaudella sain kasvattaa tukan takaisin, Kuronen muistelee Kuukausiliitteen haastattelussa.

Hän avautuu Instagram-tilillään alastonkuvaan suostumisesta.

– Vielä viisi vuotta sitten ajatus alastonkuvasta olisi ollut mahdoton. Itsetunto ei olisi riittänyt.
Näemme peilikuvassamme helposti pienetkin epäkohdat. Sosiaalisen median kuvavirta terävöittää valikoivaa katsettamme entisestään. Asiat, jotka ovat hyvin, pakenevat syvemmälle piiloon. Olla sinut itsensä kanssa. Voittaa häpeä. Helpommin sanottu kuin tehty. Mulla se vei aikaa. Liian paljon aikaa. Pikkuhiljaa osaan olla tyytyväinen. Juuri sellaisena kuin olen. Välittämättä mitä muut ajattelevat, Sami kirjoittaa.

Lue myös:

Näin Sami Kurosen ja Mirkka Torikan suhde päättyi – Sami jätti rakkaansa yksin kadulle: ”Hän katsoi minua kuin totaalista sekopäätä”