Mediapersoona ja juontaja Sami Kuronen kertoi maanantaina Instagramissa kohtaamastaan ikävästä yllätyksestä. Kuronen kuvasi Stories-videolla vastaanottamaansa kirjekuorta, joka oli saapunut perille valmiiksi auki revittynä.

Ikävämpi tilanne oli siksi, että kuoresta oli varastettu Kurosen uusi luottokortti.

– Pankista tuli uusi luottokortti! Kenellä kaikilla mahtaa olla jo kortin tiedot? Kuronen kirjoitti Stories-videolla, johon oli tägännyt myös Postin ja kirjoittanut ironisesti ”Hienoa Posti!”

Kuronen ihmetteli myös, että kuoreen lähetys oli kirjattu vasta seuraavalle päivälle, eikä käsittelypisteestä ollut minkäänlaista merkintää. Myöhemmin hän kiitti myös saamistaan lukuisista palautteista.

– Sitä oliko puoliksi avattu kirjekuori vain reissussa rähjääntynyt vai jonkun työntekijän epätoivoinen yritys tyhjentää mun tili, tuskin koskaan selviää, Kuronen pohti.

– Viestien perusteella vastaavia kokemuksia oli myös muutamalla muulla. Puhumattakaan kaikista muista kolhuista mitä ennen kotiutumista on jengin paketeille käynyt. No tämä kortti on nyt suljettu ja uusi tilattu.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Sami Kuronen joutui kiusalliseen tilanteeseen uimahallissa – sai traumat: ”Viimeinen kerta kun vedin miesten uimahousut jalkaan”

Sami Kuronen julkaisi hellyttävän lapsuuskuvan – tunnettu kirjailija heitti nauruhermoja kutkuttavan kommentin!