Sunrise Avenue -yhtyeen nokkamiehenä tunnetuksi tullut Samu Haber varoittaa Instagram-tilillään hänen nimissään tehtävistä huijauksista. Hän on julkaissut kuvan itsestään ja kuvakaappauksia huijaukseen liittyvästä sähköpostista, jonka tämän managerit ovat saaneet hiljattain.

– Olkaa varovaisia, älkääkä sotkeutuko mihinkään, mikä vaikuttaa liian omituiselta. Viime viikkoina managerini ovat vastaanottaneet ihmisiltä sähköposteja, joissa kerrotaan esimerkiksi 40 000 euroa kustantavista fanitapaamisista kanssani. Jotkut ovat jo suorittaneet maksuja, Samu kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy alla, voit katsoa sen myös täältä. Näet kuvakaappaukset sähköpostista klikkaamalla julkaisun oikeassa laidassa olevaa nuolta.

Samu paljastaa kuulleensa myös, että hänen nimeään hyödyntäen on myyty koronavirusrokotteita.

– Ehkä hulluin asia, jonka olen kuullut on se, että joku on myynyt minun hyväksymiäni COVID-rokotteita. WTF, mies ihmettelee ja toteaa, että tällaiset hyväksynnät eivät kuulu hänen vastuualueisiinsa, eikä hän osaisi missään tapauksessa auttaa rokotteiden hyväksynnässä.

Samu haluaakin muistuttaa seuraajiaan siitä, että kaikki verkossa leviävä tieto ei missään nimessä ole totta. Hänellä on myös tiukkasanainen viesti huijauksia tehtaileville tahoille.

– Ja te, jotka teette tätä, hävetkää!

– En siis myy fanitapaamisia, enkä todellakaan myy rokotteita. En käy salaisilla treffeillä. Olen todella pahoillani heidän puolestaan, jotka ovat joutuneet vedätyksen kohteeksi, Samu summaa.

Lue myös:

Samu Haberin tähtivalmennettava Paula, 19, voitti The Voice of Germany -kisan – katso video, jossa kaksikko laulaa yhdessä!

Samu Haber soolouralle! Ensimmäinen suomenkielinen kappale julkaistaan perjantaina: ”Paras lääke tunnemyrskyyn oli musiikki”