Vuoden 2016 Miss Suomi ja juontaja Shirly Karvinen on vastannut Instagramissa seuraajiensa esittämiin kysymyksiin.

Yksi Shirlyn seuraajista kertoo, että hänen on ollut vaikea kertoa muille ihmisille seurustelevansa samaa sukupuolta olevan edustajan kanssa ja kysyy, miten Shirly kertoisi asiasta.

– Me eletään niin heteronormatiivisessa yhteiskunnassa, että helposti ihmiset olettaa sun automaattisesti olevan hetero ja se voi olla henkisen kynnyksen takana korjata se oletus, jos siinä on korjattavaa. Voi helposti joutua kummastelun kohteeksi, mikä on raskasta, Shirly Karvinen kirjoittaa.

– Onneksi on myös ihmisiä, jotka suhtautuu siihen kuin mihin tahansa muuhunkin ”normaaliin” asiaan. Ja se voi taas olla erityisen ihana kokemus sulle, entinen Miss Suomi jatkaa.

Shirly kehottaakin käyttämään keskusteluissa aluksi termiä ”kumppani”.

– Ja sitten kun olet siihen itse valmis, niin kerrot ihmisille, että kenen kanssa seurustelet. Minusta se on tärkeää, että sä itse alat puhumaan sitten kun sinusta tuntuu oikealta ja olet siihen valmis, hän kirjoittaa.

Lopettivat suhteen salailun

Shirly on seurustellut jo pidemmän aikaa laulaja Sannin kanssa. Pariskunta julkaisi kesäkuun lopussa omilla Instagram-tileillään suloisia yhteiskuvia, joissa he poseeraavat vierekkäin. Sekä Sannin että Shirlyn julkaisuista löytyy kolme romanttista kuvaa, jotka eivät jätä yleisöä arvailujen varaan.

Kahdessa kolmesta kuvasta Sanni ja Shirly suukottavat toisiaan hellästi.

– Mun rakkaus. Sun kanssa elämässä on enemmän naurua, seikkailua ja rauhaa, Sanni julistaa omassa päivityksessään.

– Ihanaa Pride-viikkoo ihan kaikille! Seistään tänäkin vuonna yhdenvertaisuuden puolella, ylpeesti just sellasina ku ollaan. Rakkaus on elämän pointti ja se kuuluu jokaiselle, hän jatkaa.

Shirly puolestaan kertoo omassa julkaisussaan avoimesti rakastavansa Sannia. 

– Kiitos, että saan kulkea tätä elämää sun kanssa. Rakastan sua, Shirly muotoilee.

– Ihanaa Pride-viikkoa kaikille. Juhlitaan rakkautta toisiamme ja ennen kaikkea itseämme kohtaan.

Lue myös:

Maria Veitola puhuu avoimesti omasta seksuaalisuudestaan – paljastaa suhdehistoriansa: “Seksuaalinen suuntautumiseni on joillekin ongelma”

Tubettaja Mmiisas meni naimisiin – kansainvälinen muotilehti ikuisti pariskunnan tärkeän päivän!