Vuoden 2012 Miss Suomena suurelle yleisölle tunnetuksi tullut malli ja somevaikuttaja Sara Chafak on tehnyt kalliin hankinnan.

Chafak paljasti viikonloppuna omalla Instagram-tilillään ostaneensa hiljattain todellisen luksusauton, sähköllä kulkevan Teslan. Nainen esittelee hulppeaa ostostaan upeissa kuvissa.

Otoksissa Chafak poseeraa yhtä näyttävänä kuin hänen taustallaan seisova, uutuutta tihkuva ökyautonsa. Kuvatekstin perusteella ostos pääsi yllättämään jopa Chafakin itsensä.

– No enpä olisi uskonut koskaan ostavani Teslaa, mutta kotiin tämä avaruusauto kuitenkin nyt sitten saapui, Chafak kirjoittaa tuoreen päivityksensä ohessa.

– Kiihtyy muuten 3:ssa sekunnissa nollasta sataan, hieman hitaammin kuin minä tosin mutta melkein sama, hän lisää.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Chafak kertoo pitävänsä autonsa esteettisyydestä ja sen modernista käyttöjärjestelmästä, jossa monimutkainen kojelauta on korvattu isolla kosketusnäyttöruudulla.

– Hetki kyllä menee tottua tähän käyttöjärjestelmään, joka muuten on ihan sairaan makee. Auton avaimia ei tarvita. Äpillä pystyy hallinnoimaan autoa, myös avaamaan auton ovet vaikka toisesta maasta, ylpeä autonomistaja kuvailee.

Autoon kuuluu myös kameravalvonta, jonka avulla omistaja pystyy seuraamaan autoaan ja sen ympäristöä auton ollessa pysäköitynä.

Chafakin julkaisu on kerännyt valtavan määrän ylistäviä kommentteja naisen ystäviltä ja seuraajilta.

– Kelpais kyllä. mallikaunotar Erika Helin kirjoittaa kommenttiosiossa.

– Yhtä kaunis kuin omistajansa, onnea Sara, eräs fani toivottaa.

Lue myös:

Sara Chafak ja Jeffrey Lawman hankkivat kaksikerroksisen kattohuoneiston – ”Muutto oli aika kaoottista”

Sara Chafak oivalsi merkittävän asian ollessaan viikkoja erossa Jeffrey-rakkaastaan – puhuu avoimesti suhteestaan: ”Hän oli muutaman kyyneleenkin tirauttanut”