Radiojuontaja, laulaja ja sometähti Sara Forsberg jakoi eilen maanantaina (13.2.) omalle Instagram-tililleen kuvan, joka on saanut naisen seuraajat hieraisemaan silmiään. Kuvasta paljastuu nimittäin Forsbergin tekemä suuri muodonmuutos.

Forsberg on jo pitkään viihtynyt tummanruskeassa tukassa, mutta nyt hän on vaihtanut hiusvärinsä yllättäen vaaleaksi. Lisäksi Forsbergin polkkatukkaan on lisätty hiustenpidennykset.

Lopputulos on kieltämättä varsin onnistunut, ja myös Forsberg itse kehuu uusia kutrejaan tuoreen julkaisunsa kuvatekstissä. Hän lähettää erityiskiitokset luottokampaajalleen, joka Forsbergin sanoin osaa pelastaa jokaisen ulkonäköön ja identiteettiin liittyvän kriisin.

– Olen rehellisesti sanottuna niin rakastunut uusiin hiuksiini, ja tulen toistaiseksi käyttäytymään kuin uusi ihminen. Mitä olette mieltä? Forsberg muotoilee postauksensa ohessa englanniksi.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Myös Forsbergin seuraajat ovat ihastuneet laulajan uuteen tyyliin. Muun muassa juontaja Veronica Verho ja julkkissiivooja Auri Kananen ovat kommentoineet kuvaa liekkiemojein.

– On super! radiojuontaja Tytti Kiviharju hehkuttaa.

– Olen vakuuttunut, että olet kaunein ihminen tällä planeetalla, eräs toinen seuraaja kiteyttää.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Sara Forsbergin kasvot ruhjeilla – heräsi rappukäytävästä ilman muistikuvia: ”Näytän siltä, et mut olis hakattu!”

Sara Forsberg palasi kotiin Atlantin ylitykseltä – iloitsee henkiin jäämisestään: ”Voin kertoa lapsenlapsilleni…”