Näyttelijäpariskunta Sara ja Mikko Parikka viettävät tänä vuonna joulua perheen kesken. Salatut elämät -päivittäisdraamasta tuttu pariskunta rakennutti viime vuonna Espooseen komean hirsitalon, jonne he pääsivät muuttamaan tämän vuoden alkupuolella. Kyseessä on siis perheen ensimmäinen joulu uudessa kodissa.

Sara lopetti Salkkareissa näyttelemisen jo keväällä 2019, ja Mikko puolestaan jätti sarjan syksyllä 2020. Sittemmin Sara on keskittynyt sosiaaliseen mediaan ja blogiinsa, ja hän työstää parhaillaan toista kirjaansa.

Saralla ja Mikolla on kolme tytärtä; kuusivuotias Matilda, viisivuotias Mimosa ja viime maaliskuussa syntynyt Melina. Isommat tytöt ovat olleet aktiivisesti mukana uuden kodin joulukoristelussa sekä auttaneet Saraa leipomisessa.

Sara on kertonut Instagram-tilillään odottaneensa juuri joulun aikaa uudessa kodissa. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

– Tätä mä odotin, kun rakennettiin. Joulun aikaa meidän kodissa, entinen Salkkarit-näyttelijä kirjoittaa.

Perheessä on leivottu ahkerasti joulun alla, ja keittiössä ovat valmistuneet niin herkullisen näköiset juustokakut, jouluinen riisipuuro kuin perinteiset joulupiparitkin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Jos julkaisu ei näy, katso se klikkaamalla tästä.

Jos upotus ei näy, katso julkaisu klikkaamalla tästä.

Perheen olohuoneesta löytyy myös suuri kuusi, joka on koristeltu upeilla joulukoristeilla ja valoilla. Joulukuusen koristelu aloitettiin jo hyvissä ajoin viime kuunvaihteessa.

Jos kuvat eivät näy, katso ne klikkaamalla tästä ja tästä.

Joulusuunnitelmiin kuuluu retkeilyä ja ulkoilua

Sara on kertonut perheen joulusuunnitelmista blogissaan. Hän kertoo koko perheen olevan lomalla joulun ajan, joten he ovat miettineet jo etukäteen yhteistä tekemistä loman ajaksi.

– Muutama kotipäivä menee, mutta sen jälkeen on kiva retkeillä tai tehdä edes joku pieni juttu päivässä, Sara kirjoittaa.

Hän kertookin perheen suuntaavan ulkoilemaan myös loman aikana. Isommat tytöt, Matilda ja Mimosa, ovat Saran mukaan innostuneet luistelusta, ja hän kertookin häkeltyneensä siitä, kuinka nopeasti lapset oppivat uusia taitoja.

Ulkoilun ja retkeilyn lisäksi Parikan perheen joulusuunnitelmiin kuuluu lukeminen ja tyttöjen huoneiden järjestely.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Parikan perheen hirsitalosta löytyy myös komea takka, joka tekee jouluisesta sisustuksesta vielä entistäkin tunnelmallisemman.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Lue myös:

Oho mikä komistus! Mikko Parikka julkaisi kuvia nuoruudestaan: ”En ole juuri vanhentunut”

Kuutamolla: Salkkareista tuttu Mikko Parikka räpläsi finniä kohtalokkain seurauksin – ”En pystynyt enää kävelemään”

Sara Parikka kotiutui jo sairaalasta – esittelee vauvaonneaan Instagramissa