Ylellisestä elämäntyylistään tunnetut missit ja somevaikuttajat Sara Sieppi ja Sabina Särkkä ovat suunnanneet yhteiselle lomalle Italian Milanoon. Ystävykset ovat päivittäneet reissustaan runsaasti sisältöä sosiaaliseen mediaan.

Sieppi ja Särkkä viettivät hiljattain luksusta tihkuvan miniloman Ruotsin Tukholmassa. Matka oli ilmeisesti onnistunut, kun kaksikko päätti jo näin pian lähteä uudestaan ulkomaille yhdessä.

Myös parhaillaan käynnissä oleva reissu vaikuttaisi olevan täynnä kalliita ravintoloita ja ökyostoksia. Parivaljakko on ehtinyt jo shoppailemaan ainakin huipputuotteistaan tunnetun Pradan liikkeessä.

Molemmat esittelevät hienostuneita lomatyylejään omilla Instagram-tileillään.

Särkkä viihtyi ensimmäisenä lomapäivänään upeassa kultaiseen sävyyn taittavassa spagettiolkainmekossa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Sieppi puolestaan oli valinnut ylleen punertavan kukkamekon.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Mulle tuotiin just tiimalasin kans teetä. Odotin viis minuuttia ja nyt nautin täydellisesti haudutettua vihreetä teetä miltei täydellisen asteisessa säässä ja mietin, et mennäänkö tälläkin työreissulla miinuksen puolelle, Sieppi kirjoittaa tuoreen julkaisunsa yhteydessä.

Siepin Stories-osiosta selviää, että naiset olivat eilen keskiviikkona (25.5.) aloittaneet viinin juomisen jo päiväsaikaan. Sieppi kuvasi omaa shampanjalasiaan samalla kun Särkkä kokeili vaatteita Pradan-liikkeessä. Särkkä taas valitsi Riesling-viinin lounaalla.

Myöhemmin samana päivänä Särkkä julkaisi omassa Stories-osiossaan videon, jonka yhteydessä avaa Italian-reissun luontoa.

– Eihän Italiassa pidä tehdä muutakuin syödä ja nauttia, Särkkä totesi kuvaten kellarimaista tavernaa.

Lue myös:

Ruotsissa lomailleen Sara Siepin vappu sai ikävän käänteen – ”Vieläkään olo ei ole täysin normaali”

Sabina Särkkä suuntasi ylelliselle bilelomalle – paljasti rintansa ökyjahdin kannella!