Entinen Miss Suomi ja somekaunotar Sara Sieppi juhlisti viikonloppuna 30-vuotissynttäreitään. Juhlissa nähtiin kymmeniä julkisuudesta tuttuja kasvoja, kuten Rosanna Kulju, Shirly Karvinen yhdessä laulaja Sannin kanssa, Bea Toivonen ja Janna Hurmerinta.

Sara päivitti sunnuntaina tunnelmiaan kahden päivän juhlimisen jälkeen.

– Sen lisäks et Suomi on tänää finaalis, on kyl Sieppokin. Olipahan viikonloppu. Pari vartin hommaa oli ennen pääpäivää, mut kaikki saatiin maaliin ja eilen sai sit vaan nauttia, koska esim. teemajuhlat.fi kävi puhaltelee parit pallot sillä välin ku mä seilailin laineilla päivän! Just nyt oon kiitollinen siit, et kolkyt on vaan kerran elämässä. Kiitos toverit, kun joitte eiku olitte. Nyt ilmapallot alas hetkeks, Sieppi kirjoitti.

Synttäreiden alla ystävät paljastivat, että Sara on tarkka huolehtimaan aikataulutuksesta. Hän olikin laatinut koko viikonlopulle ohjelmaa.

– Viikonlopun minuuttiaikataululla mennään! Pakettimatkan hoitanut itse allekirjoittanut. Kiitos rakkaat onnitteluista! Tää kolkyt ei oo yhtään hullumpi. Viiniä ollu näkökentässä enemmän, mut muuten aika sama, Sara kirjoitti.