Sara Sieppi tyrmää Balin luksuslomaa koskevat sugardaddy-vihjailut – paljastaa nyt reissun hintalapun

Vuoden 2011 Miss Suomena tunnetuksi tullut Sara Sieppi vietti tammikuussa luksuslomaa Indonesian Balilla missiystävänsä Rosanna Kuljun kanssa. Matka oli täynnä hulppeita hotelleja, upeita hiekkarantoja ja veneajeluja.

Julkkiskaunotar sai kuulla Instagram-tilillään paljon epäilyjä siitä, että lomailun olisi rahoittanut varakas mies.

– Sugardaddy näköjään hoitaa? Somessa naljailtiin.

– Milloin pintaliitomissi tekee töitä?

Sara tyrmäsi heti väitteet Instagramissa ja kertoi tienaavansa niin hyvin, että maksaa omat lomansa itse.

– Jos ymmärtää yhtään sometyötä, voi mun palkan melkeinpä laskea nykyään suoraan feedistäni. Tässä kuussa se on ollut sen verran, että täällä pärjäillään ilman Sugar daddyä, kuten kaikki edelliset 9 vuottakin. Ennen näitä töitä se ”sugar daddy” oli Lidlin kassa, Sara kirjoitti tammikuussa.

View this post on Instagram

En ole valitettavasti tällä lomalla vastannut hirveästi teidän DM-viesteihin, koska niiden maailman parhaiden viestien sekaan mahtuu myöskin niin paljon törkyä, joten halusin viettää muutaman viikon ilman niitä. Pahoittelut siis teille, ketkä eivät ole saaneet vastauksia viesteihinsä🤍 Tässä vaiheessa matkaa palasin kuitenkin takaisin todellisuuteen, koska joskushan tämä matkakupla on poksautettava! ”Pikkusen noloa. Ootte jossain pariskuntien hotelleissa.” ”Sugardaddy näköjään hoitaa?” ”Milloin pintaliitomissi tekee töitä?” Ollaan oltu todistamassa romanttisia dinnereitä, mutta myöskin niitä legendaarisia iltoja, kuten ”en haluu nähä sua enää ikinä”.😂 Tän Tiuhtin kans meil on ollu rento meininki, ollaa tehty paljon juttuja yhessä, mut myös päivisin paljon omia hommia. Yhtäkään sanasotaa meil ei oo ollut ja samalta ne auringonlaskut näyttää hyvän ystävänkin kanssa, usko tai älä😉 Jos ymmärtää yhtään sometyötä, voi mun palkan melkeinpä laskea nykyään suoraan feedistäni. Tässä kuussa se on ollut sen verran, että täällä pärjäillään ilman Sugardaddyä, kuten kaikki edelliset 9vuottakin. Ennen näitä töitä se ”sugardaddy” oli Lidlin kassa. Pintaliitomissi kiittää ja kuittaa tästä lyhyestä Q&A-tuokiosta. Nyt takas altaaseen.

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

Nyt Sieppi on kirjoittanut blogipostauksen, jossa avaa lomaansa tarkemmin.

– Mulla meni kuukauden aikana rahaa noin 4 500 euroa. Tämä sisältää siis lennot, kuukauden majoitukset, ruoat, ostokset, hieronnat (joita otin joka päivä) sekä muut kustannukset, mitä reissun aikana tuli. Paljon vähemmälläkin olisi toki selvinnyt. Kysyitte siis mun oman hinnan reissulle ja mulla se oli tällainen, Sara täsmentää blogissaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Sara painottaa tehneensä paljon töitä matkan eteen ja tiedostaa olevansa onnekas, kun tällaiset reissut ovat mahdollisia.

– Viime vuosi meni tosi kivasti töiden suhteen ja syksyllä jo päätin, että haluaisin viettää tammikuun Balilla. Tein töitä siis sen eteen, että mun ei tarvitsisi miettiä, paljon mulla menee sen kuukauden aikana rahaa, vaan saisin mennä enemmän fiilispohjalta, Sieppi kirjoittaa.

View this post on Instagram

Illan viimeiset hitaat💜

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös: Sara Sieppi julkaisi upean bikinikuvan – seuraajat hämmentyivät naisen rusketuksesta


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.