Entisen kansanedustajan Satu Taiveahon ja hänen aviomiehensä Ville Virtasen ovat eronneet. Pariskunta jätti yhdessä avioerohakemuksen Kouvolan käräjäoikeuteen kesäkuun lopussa. Naimisissa he ehtivät olla vain alle vuoden, sillä pariskunnan häitä vietettiin elokuussa 2020.

Nyt Satu päivittää eron jälkeisiä tuntemuksiaan sosiaaliseen mediaan.

– Elämäni ensimmäinen ns. Mää-matka (eronneiden yksin tehty matka) takana. Toki työn puolesta olen yksin reissannut paljonkin, mutta nyt lomalla vuorokauden ja itse asiassa en nytkään ihan yksin, oli Rasse-koira mukana ja ihmisiähän kohtaa kaikkialla. Kiva retki. Kävin shoppailemassa lapsille vaatteita Lempäälän Ideaparkissa ja yksi yö Ellivuoren maisemissa Sastamalassa, Satu kirjoittaa Facebook-sivuilleen.

Taiveahon ja Virtasen suhde nousi keväällä otsikoihin, kun Seiska-lehti uutisoi parin muuttaneen erilleen. Tuolloin Taiveaho kuitenkin kiisti erohuhut omalla Facebook-seinällään julkaisemassaan postauksessa.

– Viime kuukausina on elämässä tapahtunut monenlaista. Olen muuttanut poitsun ja lemmikkieläinteni kanssa Kuusankoskelle Kouvolaan kevään aikana. Olen kotiutunut hyvin ja tuntuu kuin olisin tullut ”kotiin”, Taiveaho kirjoitti toukokuussa. 

– Olen vaihtanut sukunimeni myös takaisin Taiveahoksi, koska käytännössä kaksiosaisen nimen käyttö oli hankalaa enkä kokenut sitä oikein omakseni, hän perusteli. 

Lue myös:

Satu Taiveaho paljastaa parisuhteensa todellisen laidan – kiistää erohuhut: ”Elämämme on asettunut mallilleen”

Seiska: Kesällä avioituneiden Satu Taiveahon ja Ville-puolison yllätyspäätös – asumusero!