Tosi-tv-tähti Sauli Koskinen, 35, tuli tunnetuksi voitettuaan vuoden 2007 Big Brotherin ja myöhemmin hän juonsi useita eri televisiosarjoja. Nykyään miehen elämä näyttää hieman toisenlaiselta.

Tästä saa esimakua sosiaalisesta mediasta, sillä mm. Saulin Instagram on pullollaan aurinkoisia ja positiivisia treenivideoita, niin ulko- kuin sisätiloissa. Lisäksi pilkahduksia näkee myös luonnosta ja terveellisistä kasvisruoka-annoksista.

Koronaviruksen levitessä maailmalla, lopulta myös Suomessa, moni jäi kotiin etätöihin tai muutoin koronakaranteeniin. Tämän myötä tuli keksiä uudenlaista tekemistä ja ajanvietettä. ”Somehaasteet” saivat uudenlaista jalansijaa ja tästä innostui myös Sauli!

Hän päätti toteuttaa käsilläseisonta -haasteen, jossa puetaan jokin vaatekappale päälle, esimerkiksi housut tai paita. Metropoli päätti kysyä Saulilta mistä hän sai idean tähän.

– Sain haasteen ystävältäni Saaralta. Hän oli bongannut haasteen elokuvatähdeltä Jake Gyllenhaalilta. Pakkohan sitä oli kokeilla.

– Haasteessa Jake seisoi käsillä ja puki paidan päälle, mutta itse lisäsin siihen vielä vähän haastetta, niin, että puin sekä paidan että housut.

Alla video tehdystä haasteesta. Katso loppuun asti, sillä se sisältää odottamattoman yllätyksen!

 

Videon kuvatekstissä lukee #karanteenihaaste #liikaaaikaa.

Jos Saulin video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jokainen tietää, että käsilläseisonta jo itsessään tukeakin vasten on todella haastavaa, puhumattakaan yhdellä kädellä seisominen ja samaan aikaan vaatteiden pukeminen.

Mikä haasteessa sitten oli haastavinta?

– Vaikeinta oli pysyä pystyssä, kun tuntui, että kaikki veri on pakkaantunut päähän.

Video herätti kiinnostusta myös Miss Suomi 2013, Lotta Hintsassa.

– Tää on ihan mahtava! Hintsa kommentoi.

Kyseistä haastetta intoutui kokeilemaan myös Aku Hirviniemi. Kokeiluksi se myös jäi, sillä Aku löysi itsensä lattialta! Suorituksen voit katsoa tästä.

Mitä muuta Saulille kuuluu? Metropoli sai tilaisuuden haastatella Saulia alkukeväästä, haastattelun kuvineen pääset lukemaan tästä.