Musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsanen, 78, on antanut Seiskalle haastattelun yhdessä entisen kesäavustajansa Helmi Loukasmäen, 19, kanssa. Loukasmäki toimi Dannyn avustajana Raumalla koko viime kesän, ja pariskunnan välillä huhuttiin jo tuolloin olevan muutakin kuin työtoveruutta.

Kesän päätteeksi Loukasmäen oli tarkoitus palata kotikonnuilleen Pohjanmaalle, mutta toisin kävi. Loukasmäki on viettänyt valtaosan syksystä ja alkutalvesta Dannyn luona Kirkkonummella.

– Kävimme Helmin kanssa syksyllä varmaankin kuusi kertaa täällä Kirkkonummen Prismassa, ja niistä neljä taisi päätyä lehtenne Kääk-palstalle, Danny nauraa Seiskan haastattelussa.

Danny painottaa myös, että Loukasmäen kesäpesti jäi Rauman huvilalle, ja sittemmin kaksikon välinen suhde ei enää ole ollut ammatillinen.

– Tapani elää on sellainen, että lähes kaikki ihmissuhteeni ovat hyvin pitkäaikaisia. Sihteerinikin on ollut palkkalistoillani 54 vuotta. Yritän rakentaa ihmissuhteista elinikäisiä tai ainakin mahdollisimman pitkiä, Danny toteaa vastaukseksi kysymykseen hänen ja Loukasmäen tämänhetkisen suhteen laadusta.

Danny kertoo olevansa iloinen, että ihmissuhde Helmin kanssa on syventynyt.

– Hän on osoittautunut minulle tärkeäksi ja merkitykselliseksi ihmiseksi, joka huomioi ihmiset kohteliaasti. Helmi on hieno, uusi ystäväni, Danny muotoilee.

Danny kertoo Seiskalle vievänsä Helmin mielellään ulos syömään. Musiikkineuvos paljastaa nuoren kaunottaren olevan blinien ystävä, jonka vuoksi illallispaikaksi on valikoitunut toisinaan venäläisravintola Troika.

Helmi julkaisi Instagram-tilillään kesän päätteeksi yhteiskuvan itsestään ja Dannysta veneellä.

– Kiitos Rauma, oli ihana kesä, kaunotar kirjoitti kuvan oheen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa kuvan myös täältä.

Danny vahvisti syyskuussa 2020 eronneensa tangokuningatar Erika Vikmanista, 27. Pariskunta piti yhtä neljän vuoden ajan.

Lue myös:

Huima tuloero! Dannyn naiset painivat täysin eri sarjoissa – Vikmanin tienestit hyvässä kasvussa, Loukasmäen tulot liki olemattomat

IS: Danny kommentoi Frederikin hurjia tarinoita: ”Reetu on saanut jo lempinimen Suomen Trump”

Hymy: Dannyn yhteistyö Helmin, 19, kanssa jatkuu – ”Hän on hyvin älykäs ja miellyttävä neito”