Suomen eturivin artisteihin lukeutuva Erika Vikman on koko kuluneen kesän viihtynyt tiiviisti tunnetun suomalaismuusikon, Jyrki69:n seurassa. Molemmat muusikot nähdään tuoreella Vain elämää -ohjelman kaudella, joka käynnistyy telkkareissa syksyllä.

Kaksikko on useaan otteeseen bongattu viettämästä aikaa yhdessä muun muassa keikkapaikoillaaan. Erika ja Jyrki myös edustivat toistensa kanssa kesäkuussa Yhdysvaltain Helsingin-suurlähetystössä järjestetyssä tilaisuudessa, jossa juhlittiin etukäteen Jenkkien itsenäisyyspäivää.

Nyt Seiska-lehti uutisoi Erikan ja Jyrkin matkustaneen viime viikolla yhteiselle lomalle Italian Venetsiaan, joka on tunnettu poikkeuksellisen romanttisista puitteistaan. Pari on kuitenkin päättänyt salata yhdessäolonsa sosiaalisessa mediassa, sillä Erika on lisännyt matkasta ainoastaan kuvia, joissa hän näkyy yksin.

Lomallaan Erika ja Jyrki muun muassa illallistivat maailmalla tunnettujen julkkisten suosimassa da Ivo-ravintolassa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Seiskan mukaan Erika ja Jyrki yrittivät pitää matkansa salassa myös Helsinki-Vantaan lentokentällä, kun he matkansa jälkeen saapuivat takaisin Suomeen. Parivaljakko vältteli tehokkaasti yhteiskuvaa kävelemällä lentokentän porteista läpi eri aikaan.

Erika ja Jyrki eivät ole kommentoineet suhdettaan medialle. Heidän käytöksestään voi kuitenkin päätellä artistien välillä olevan mahdollisesti jotain ystävyyttä syvempää.

Muusikoiden ystävyys syttyi touko-kesäkuussa Vain elämää -sarjan kuvauksissa. Kuvausten päätyttyä Erika matkasi musiikkineuvos Dannyn kanssa Rodokselle. Nyt matkakaveri on kuitenkin vaihtunut Dannya huomattavasti nuorempaan kuuluisuuden henkilöön.

Jyrki69 on aikoinaan seurustellut muun muassa Anu Kiiverin kanssa, joka tunnetaan Suomessa show-tanssijana ja personal trainerina.

Lähde: Seiska

Lue myös:

Erika Vikman täräytti suorat sanat seksuaalisuudestaan – ”En hae tyylilläni hyväksyntää”

Sofia Belórf matkusti lomalle Monacoon ex-miehensä kanssa – miehen yllättävä ehdotus saa Sofian hämmentymään: ”Oliko tuo kosinta?”