Seiska uutisoi viime viikolla kokoomuksen kansanedustajan Ilkka Kanervan, 72, vokotelleen ja tapailleen vuosikausien ajan keski-ikäistä helsinkiläisnaista siitä huolimatta, että hän on ollut viime vuodesta lähtien naimisissa pitkäaikaisen kumppaninsa Elina Kanervan (o.s. Kiikko) kanssa.

Nainen kertoi Seiskalle, että intiimiä viestittelyä on jatkunut vuodesta 2017 lähtien. Viesteissä Kanerva Seiskan mukaan kehuu naista ja pyytää tätä lähettämään itsestään kuvia sekä tapaamaan itsensä.

– Kyllä niistä viesteistä näkyi, että Ilkka halusi puhua erotiikasta. Lähetimme toisillemme myös kuvia. Hänen kuvansa olivat ihan siistejä, kaikissa oli housut jalassa, nainen naurahti Seiskalle.

Yhteydenpito johti naisen mukaan myös tapaamisiin.

– Olemme tavanneet vuosien mittaan todella usein. Olemme olleet hotelleissa, ja hän on ollut myös minun luonani.

Naisen mukaan Kanerva tapasi häntä ollessaan työmatkoilla Helsingissä.

– Joskus kävimme yhdessä ihan vaan illallisella, muun muassa hotelli Marskissa ja Merimakasiinissa. Muodikkaissa ja kivoissa paikoissa. Ei hän yhtään yrittänyt peitellä tai salailla mitään, sitä ihmettelinkin.

Naisen mukaan Kanerva on herrasmies ja hyvä keskustelija.

– Jotenkin minulla oli sellainen tunne, että hänellä on todella tylsää. Puhuimme monen tunnin puheluita, keskustelimme muodista, elämästä, ihan kaikesta. Hän on viisas ja mielenkiintoinen keskustelija, osaa kysyä ja kuunnella.

Lähde: Seiska

Kuva: Wikimedia Commons