Helsingin kaupunginvaltuutettu, uuden Avoin Puolue rp:n puheenjohtaja ja IT-miljönääri Petrus Pennasen, 49, kihlattu Roosa Sandelin on julkaissut viime yönä Instagram-tilillään järkyttäviä kuvia, uutisoi Seiska.

Kuvien mukaan RKP:n kuntavaaliehdokaana oleva Sandelin on pahoinpidelty ja eri puolilla vartaloa on ruhjeita. Hän on myös hakeutunut turvakotiin.

– Oon turvakodissa. Kaikki ok. Im in safe shelter so im fine. Im done. Oikeesti this time im done, Sandelin kirjoitti.

Kirjoituksesta sekä myös Sandelinin julkaisemasta vanhasta Jodel-kirjoituksesta voi päätellä, ettei kerta ollut ensimmäinen.

Seiska tavoitti Pennasen, mutta tämä ei halunnut kommentoida asiaa. Myöhemmin hän kuitenkin julkaisi Instagram-tilinsä Stories-osiossa kirjoituksen, jossa kiistää tapahtuneen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pennanen on entinen Piraattipuoleen puheenjohtaja. Joulukuussa 2019 hän siirtyi Piraattipuolueesta perustamaansa uuteen liikkeeseen nimeltään Avoin puolue, joka rekisteröitiin viralliseksi vaalikelpoiseksi puolueeksi 1. maaliskuuta 2021. Pennasesta tuli miljönääri kun yhdysvaltalainen yritys Doubleverfy osti hänen Leiki Oy nimisen yrityksen vuonna 2019.

Lue myös:

Annimari Korte kertoo uutuuskirjassaan häntä järkyttäneestä murhatragediasta: ”Koetin esittää normaalia ja pidättelin kyyneleitä”

Yle: Rap-tähti Uniikkia syytettiin rasismista saamelaisia kohtaan – päätti poistaa kohukappaleensa: ”Ymmärrän, että se loukkaa ihmisiä”