Ex-kiekkoilija Jere Karalahden oikeudenkäynnissä Lapin käräjäoikeudessa kuultiin tänään järjestyksenvalvojaa, joka todisti istunnossa Karalahden käytöstä Kittilän ravintola Ihkussa viime tammikuussa, uutisoi Seiska.

Järjestyksenvalvojan mukaan Karalahti käyttäytyi ravintolassa perushuonosti ja jouduttiin sen takia poistamaan paikalta. Tämän jälkeen Karalahti oli ravintolan pihalla uhonnut lyövänsä järjestyksen valvojaa nyrkillä naamaan.

– Tiedustelin häneltä kohteliaasti, että haluaako hän tosiaan lyödä. Karalahti kertoi omaavansa sellaisen alapotkun, että murskaa sillä polveni, jos osuu, järjestyksenvalvoja kertoi istunnossa.

Tilanne kääntyi pian fyysiseksi Karalahden yritettyä pahoinpidellä järjestyksenvalvojaa ja tämän työparia, jotka laittoivat miehen lopulta rautoihin.

– Hän uhkaili meitä tappamisella, ja että joku tulee jonain päivänä kerholta suorittamaan teon, todistaja kertasi tapahtunutta.

Karalahti ei saapunut paikalle käräjäoikeuden istuntoon Rovaniemelle. Hänet määrättiin kuitenkin maksamaan 35 päiväsakkoa järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta, pahoinpitelystä sekä pahoinpitelyn yrityksestä. Maksettavaa Karalahdelle tuli 910 euroa sekä rikosuhrimaksu 80 euroa.

Tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

Lähde: Seiska

Lue myös:

IS: Jere Karalahti käräjille – sai kolme syytettä

Me Naiset: Nanna ja Jere Karalahti kokivat erokriisin – Nanna avoimena: ”Suhde on vaatinut hurjan määrän työtä”