Tunnettu julkisuuden henkilö Johanna Tukiainen, 44, on kuluneen vuoden sisällä joutunut useita kertoja oikeuden eteen ja tekemisiin poliisien kanssa.

Elokuussa media uutisoi Tukiaisen siepanneen lapsensa, jonka huoltajuuden hän oli menettänyt saman kuun alussa.

Seiska-lehden mukaan yksi syy lapsen huoltajuuden menettämiseen oli Johannan päihteidenkäyttö.

– Johanna on lähiaikoina saanut positiivisen huumetestituloksen bentsodiatsepiinistä. Hän on vain osittain pystynyt todistamaan niihin oikeuttavan reseptin olemassaolon, hallinto-oikeudessa perusteltiin.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Nyt Seiska-lehti kertoo Tukaisen joutuvan jälleen käräjäoikeuteen Ruotsin Attundassa. Tukiaista syytetään äitinsä Marja Tukiaisen, 70, pahoinpitelystä. Lisäksi hän on saanut syytteet lapsirauhanrikoksesta ja virkamiehen vastustamisesta.

Kaikki epäillyt teot sijoittuvat tammikuulle.

Julkisen haastehakemuksen perusteella Tukainen on lyönyt äitiään ja painanut hänet maahan. Hän on myös repinyt ja raapinut äitinsä nenää aiheuttaen tälle rajuja ruhjeita.

Syytetty pahoinpitely tapahtui Tukiaisen lapsen edessä, mistä johtuen Tukainen sai syytteen lapsirauhanrikoksesta.

Kun Ruotsin poliisi pidätti Tukiaisen, oli tämä sylkenyt virkamiehen päälle.

Poliisin julkisen esitutkintamateriaalin kuvat ovat hyvin karuja, sillä niissä poliisin pidättämä Tukiainen nähdään sylkyhuppu päässään kieltä esitellen.

Marja Tukiaisen mukaan Johanna Tukiainen oli ennen väkivaltaista tilannetta juonut alkoholia jo usean päivän ajan. Johanna on esitutkinnassa kiistänyt syyllistyneensä rikokseen. Hän ei omien sanojensa mukaan muista tilanteesta mitään.

Lähde: Seiska

Lue myös:

Seiska: Lapsensa huoltajuuden menettänyt Johanna Tukiainen sieppasi tyttärensä – äiti huolissaan: ”Toivon, että heidät löydetään pian”

Seiska: Jasmine Tukiaisen ex-poikaystävä sai tuomion itsemurhaan yllyttämisestä – taustalla hyytävä viestiketju