Kohujulkkis Johanna Tukiainen on menettänyt lapsensa huoltajuuden elokuun alussa. Seiska-lehti tietää kertoa, että Johanna on nyt siepannut puolitoistavuotiaan tyttärensä, jotta ei joutuisi luovuttamaan lastaan viranomaisille.

Lehden mukaan yksi syy lapsen huoltajuuden menettämiseen on Johannan päihteidenkäyttö.

– Johanna on lähiaikoina saanut positiivisen huumetestituloksen bentsodiatsepiinistä. Hän on vain osittain pystynyt todistamaan niihin oikeuttavan reseptin olemassaolon, hallinto-oikeudessa perusteltiin.

Lehden mukaan Johanna on myös muun muassa pahoinpidellyt Marja-äitiään, jolla tytär on ollut hoidossa. Johannan äiti on järkyttyneensä tyttärensä päätöksestä siepata oma lapsensa.

– Olen etsinyt jokaisesta paikasta täällä Ruotsissa, ja olen ollut yhteydessä kaikkiin tuttuihimme. Toivon, että heidät löydetään pian, ja että lapsenlapseni pääsee turvaan, Marja kommentoi Seiskalle.

Lapsen huoltajuutta ei ole myöskään voitu antaa sen isälle, albanialaissyntyiselle miehelle, joka on jäänyt kiinni useista eri rikoksista ja saanut karkoituspäätöksen Ruotsista. Johanna ja mies eivät ole enää yhdessä.

Lähde: Seiska