Taidemaalari Juhani Palmu, 76, kertoo Seiskalle vaimonsa Leilan yrittäneen itsemurhaa marraskuussa. Rakas vaimo ajautui tilanteeseen pitkään kestäneiden talousongelmien takia. Pariskunta on myynyt omaisuuttaan aiemmin muun muassa huutokaupassa.

Leila on toiminut pitkään Juhanin omaishoitajana tämän loukkaannuttua pahoin tulipalossa kotonaan kesäkuussa 2017. Juhanille on tehty useita leikkauksia ja ihonsiirtoja alaraajoihin ja hän on menettänyt yhdeksän varvasta jaloistaan.

Leila kertoo Seiskan videolla ottaneensa marraskuussa suuren määrän Juhanin lääkkeitä ja käpertyneensä tämän jälkeen miehensä syliin.

– Onhan Leilalla ollut jo jonkin aikaa raskasta, mutta kyllä se silti tuli yllätyksenä. Tilanne oli erittäin vakava. Hän makasi osittain päälläni, ja hänen sydämensä oli jo pysähtynyt. Minulla oli avuton tunne, kun oma kuntoni on sellainen, etten voinut tehdä mitään, Juhani kertoo Seiskalle.

Ambulanssi saapui onneksi nopeasti ja Leilaa elvytettiin pitkään.

– Minua pelotti, että nyt hän saattaa kuolla. Olin todella helpottunut, kun minulle kerrottiin, että hänet saatiin elvytettyä, Juhani muistelee tapahtunutta.

Lue myös:

Salatut elämät -tähti Joonatan Suvinen avoimena rötöstaustastaan: ”Pakenin pahaa oloa väärällä tavalla”

Velkakohun keskelle joutunut Jani Toivola somessa: ”Häpeä omasta tilanteesta oli suuri”