Keskiviikkon ilmestynyt Seiska-lehti uutisoi Salatut elämät -sarjassa näyttelevän Joonatan Suvisen salatusta rötöstaustasta. Lehden mukaan Joonatan on saanut useita rikostuomioita. Uusin merkintä on toukokuulta, jolloin käräjäoikeus katsoi näyttelijän syyllistyneen petokseen. Hän oli nostanut Kelalta perusteetonta työmarkkinatukea yli 11 00 euron edestä.

Metropoli tavoitti Joonatanin, joka oli valmis puhumaan avoimesesti menneisyydestään.

– Vuodet 2015-2016 olivat minulle synkkää ja vaikeaa aikaa. Kuuden vuoden suhde päättyi todella raskaalla tavalla. Pakenin pahaa oloani väärillä tavoilla. Nyt niistä ajoista on kulunut se kuusi vuotta ja viimeisimmät ratkaisut tulivat tosiaan vasta hiljattain. Onneksi tuli töppäiltyä nuorena, niin vanhempana ei enää tarvitse, Joonatan avautuu Metropolille.

Joonatan katuu asioita, mihin hän on menneisyydessä syyllistynyt. Hän haluaa katsoo nyt tulevaisuuteen, johon kuuluu vahvasti urheileminen, musiikin tekeminen ja näytteleminen.

– Virheet on mukisematta myönnetty ja maksettu kova hinta. Niistä on myös opittu ja noustu askel kerrallaan. Nyt olen tasapainoisessa ja onnellisessa paikassa. Urheilu ja muut työntelämän tuomat rutiinit ovat auttaneet minua korjaamaan nuoruuden sähläyksiä.

– Elämässä ei voi välttyä vastoinkäymisiltä. Tärkeinä on kuitenkin, että niistä oppii. Toivon todella, että tämäkin toimisi varoittavan esimerkkinä muille ja varsinkin nuorille. Virheistä pitää maksaa enemmin tai myöhemmin. Jos asia menee kantapään kautta, niin tärkeintä on ottaa se opetuksena.

Hän kiittää perhettä siitä, että on selvinnyt yli vaikeista ajoista.

– Onneksi elämässä menee kaikki nyt paremmin kuin koskaan. Olen päässyt jaloilleni, ja siitä kiitos kuuluu perheelleni, ystävilleni, työkavereilleni ja työnantajille. En tiedä, missä olisin ilman minua tukevia ihmisiä.

Lue myös:

Seiska: Salkkarit-tähti Joonatan Suviselle ehdollista vankeutta petoksesta – salattu rötöstausta paljastui

Salatut elämät -tähti pahoinpideltiin Helsingin yössä: ”Tuntematon mies iski nyrkillä päin kasvoja!”