Seiska: Maisa Torpan avioliitto kriisissä: yritti iskeä kaasonsa miehen ja päätyi ystäviensä hylkäämäksi

Mediapersoona Maisa Torppa, 29, on tuoreen Seiskan tietojen mukaan joutunut taas parisuhdekriisin keskelle.

Reilu vuosi sitten ex-rallikuljettaja Jari-Matti Latvalasta eronnut Torppa oli löytänyt jo ennen eroa rinnalleen uuden puolison, IT-alalla työskentelevän Mikon. Maisa ja Mikko sinetöivät liittonsa ja avioituivat ystävänpäivänä, 14. helmikuuta 2020.

Nyt Seiska kertoo kuulleensa Maisan lähipiiristä ikäviä uutisia. Kohukaunottaren liiton huhutaan olevan kriisissä, ja pariskunnan kerrotaan riidelleen paljon. Lehden tietojen mukaan Maisa on muun muassa valittanut julkisesti perhe-elämästään.

– Maisa muun muassa vaahtosi julkisella paikalla isoon ääneen, kuinka inhoaa uusperhe-elämäänsä, Seiskan lähde kertoo.

Lähteet kertovat myös, että elokuussa Maisan ja Mikon riidat johtivat jopa siihen, että kohukaunotar poisti Instagram-tililtään kaikki puolisonsa kuvat ja kertoi tälle ilmoittaneensa jo Seiskalle avioerosta.

Ystävät hylkäsivät

Marraskuussa kriisi sen kuin syveni, sillä Seiskan mukaan Maisan käytös eräissä pikkujouluissa johti siihen, että kaunottaren ystävätkin hylkäsivät tämän.

– Maisa kailotti ravintolassa, kuinka hänen pitää löytää uusi mies. Hän myös hoki, kuinka ei olisi ikinä pitänyt jättää Jari-Mattia. Maisa kertoi lisäksi, että oli iskenyt silmänsä johonkin lentäjään, Seiskan lähteet kertovat.

Samaisten pikkujoulujen yhteydessä Maisa suuttui myös jostain syystä omalle kaasolleen. Tilanteen rauhoittamiseksi kaasoystävän mies lähti viemään Maisaa toiseen paikkaan yöksi.

– Autossa Maisa alkoi iskeä kaasonsa miestä, Seiskan lähde paljastaa.

– Maisa kehotti miestä jättämään vaimonsa, sillä miehelle olisi tässä paljon parempaakin tarjolla, lähipiiriin kuuluva lähde jatkaa ja kertoo Maisan tarkoittaneen itseään.

Lähipiirin mukaan Maisan uusimmat sekoilut olivat johtaneet ystävyyssuhteiden katkeamiseen. Entiset ystävät paljastavat myös Seiskalle mielipiteensä Maisan ja Mikon suhteesta.

– Maisan miehen tulisi ymmärtää, että hänen olisi parempi olla ilman Maisaa, mutta nainen on kuin huumetta hänelle, ystävät päivittelevät.

Maisan lähipiirissä ollaan myös sitä mieltä, että kaunottaren avioliitto IT-Mikon kanssa on ollut pelkkää kostoa Jari-Matille.

– Maisa halusi häillään tehdä tämän (Jari-Matin) mahdollisimman mustasukkaiseksi, lähipiiristä huhutaan.

Ylisti miestään Instagramissa

Maisa itse julkaisi hiljattain Instagram-tilillään yhteiskuvan Mikkonsa kanssa, jossa tämä niin ikään vakuutti avioliiton voivan hyvin. Hän ylisti miestään vuolaasti ja kiitteli tämän jaksamista.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

– Viimeisen vuoden aikana oot lehtien mukaan ollut mun salarakas, IT-miljonääri, kulissisuhteen toinen osapuoli, siivellä matkustaja, elättäjä ja vaikka mitä. Oot jaksanut taistella, kun sun yksityisyyttä ollaan monesti pyynnöistä huolimatta oltu halpamaisesti kunnioittamatta, Maisa kirjoitti kuvan oheen.

Lue myös:

Maisa Torppa ja Mikko-rakas hempeässä yhteiskuvassa: ”Meidän elämässä lattiaremppa kääntyy avioeroksi”

Maisa Torppa otti harppauksen urallaan – julkaisi onnellisen kuvan: ”Kunnia olla vastavalmistunut”

Maisa Torppa juhli vuosipäivää Mikko-rakkaansa kanssa – julkaisi kuvan ökysormuksistaan!


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.