Umpirakastuneita hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehteä, 38, ja ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkaraista, 37, yhdistävät vauhdikkaiden urheiluharrastusten lisäksi yllättäen myös muut vähemmän imartelevat asiat.

Aitolehti on ollut vuosien saatossa kohuotsikoissa muun muassa rattijuopumuksen ja ulosottosotkujen takia. Seiskan selvitysten mukaan myös Pikkaraiselta löytyy lähihistoriasta rahasotkuja sekä tuomio rattijuopumuksesta.

Maaliskuussa 2018 Pikkarainen oli lähtenyt puoli viiden aikaan aamulla ystävänsä autolla hotellinsa lähistöllä sijaitsevalle huoltoasemalle. Miehen tarkoituksena oli hakea huoltoasemalta syötävää.

Poliisi kuitenkin pysäytti matkanteon. Joensuun poliisin pöytäkirjojen mukaan Pikkarainen puhalsi 1,7 promillea ja päätyi viettämään yönsä putkaan. Mies myönsi teon, mutta kiisti aiheuttaneensa vaaraa muille.

– Tiedostin olevani alkoholin vaikutuksen alaisena, mutta ajaminen sujui kuitenkin hyvin. En ole aikaisemmin syyllistynyt rattijuopumukseen ja myönnän tehneeni väärin, Pikkarainen kertoi kuulusteluissa.

– En koe aiheuttaneeni konkreettista vaaraa kenellekään.

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus tuomitsi Pikkaraisen 50 päivän ehdolliseen vankeuteen. Lisäksi hänet tuomittiin kahdeksan kuukauden ajokieltoon sekä maksamaan 770 euron sakot.

Pikkarainen jätti kuitenkin sakot maksamatta ajallaan, joten ne päätyivät ulosottoviraston karhuttavaksi. Miehellä on kontollaan muitakin velkoja, sillä rekisteristä selviää, että Pikkaraisella on mennyt kahden vuoden aikana peräti 9 000 euroa ulosottoon.

Lue myös:

Martina Aitolehti julkaisi hempeitä kuvia ex-kiekkoilijan kanssa – nauttivat romanttisesta viikonlopusta Levillä: ”Sielu lepää ja sydän hymyilee”

Martina Aitolehti ja Hannu-rakas lensivät hulppealle lemmenlomalle – esittelevät luksussviittiään somessa!