Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti on viihtynyt jo tovin entisen huippujääkiekkoilijan Hannu Pikkaraisen seurassa. Metropoli paljasti kaksikon suhteen pääsiäisenä, kun pari julkaisi kuvia samasta illallispöydästä helsinkiläisessä luksushotellissa.

Nyt Aitolehti ja Pikkarainen ovat jälleen hemmottelemassa itseään hulppealla hotellilomalla, josta he ovat päivittäneet tietoja omille Instagram-tileilleen.

Pariskunta lensi varhain perjantaiaamuna Leville, jossa he kirjautuivat sisään Design Hotel Levi -nimiseen hotelliin. Aitolehden ja Pikkaraisen lisäämistä Instagramin Stories-osuuden videoista selviää, että pari on majoittautunut varsin ylelliseen sviittihuoneeseen, josta löytyy muun muassa sauna, poreamme ja parveke upealla näköalalla.

– Pööfekt suite! Omat poreet, sauna ja partsi eturinteiden kupeessa, Pikkarainen kirjoittaa Stories-videollaan.

Pikkaraisen lisäämän videon lopussa nähdään myös Aitolehti nauttimassa parvekkeen näkymistä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuvakaappaus Hannu Pikkaraisen Instagram-tililtä

Aitolehti esittelee huonetta niin ikään omalla Instagram-tilillään.

Juttu jatkuu kuvien jälkeen.

Kuvakaappaus Martina Aitolehden Instagram-tililtä
Kuvakaappaus Martina Aitolehden Instagram-tililtä

Aitolehti on myös julkaissut peiliselfien, jonka yhteyteen on tägännyt Pikkaraisen ja liittänyt mukaan sydän-gifin.

– Viikonloppu alkakoon Hannu Pikkaraisen kanssa, Aitolehti kirjoittaa vapaasti suomennettuna englanniksi.

Lisäksi Aitolehti on lisännyt muutama tunti sitten Instagram-tililleen kuvan, josta välittyy vahva tunne siitä, että Aitolehti on hyvin tyytyväinen nykyiseen elämäntilanteeseensa.

– Kaunis kaunis elämä, Aitolehti kirjoittaa postauksensa yhteydessä ja aihetunnisteeksi hän on lisännyt ”tee siitä omanlaisesi”.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Martina Aitolehti vahvisti suhdehuhut ex-kiekkoilijaan – julkaisi hellän yhteiskuvan!

Katso kuvat! Eronnut Martina Aitolehti viihtyy ex-kiekkoilijan kanssa – yhteinen illallinen ökyhotellissa: ”Huikea aloitus pääsiäiselle”

Hannu Pikkarainen myöntää läheiset välinsä Martina Aitolehteen – jättipaljastus Valavuori Livessä: ”Martinan sängyllä makoilen”