Kohukaunotar Marika Fingerroos on saanut henkilökohtaisilla somekanavillaan lukuisia viestejä koskien Martina Aitolehteä ja heidän yhteistä menneisyyttään. Marika ja Martina nousivat vuosituhannen alussa julkisuuteen salarakkaina. Marikalla oli salasuhde kyläkauppias Vesa Keskisen kanssa ja Martinalla jalkapalloilija Alexei Eremenko Juniorin.

Marika kertoo Metropolille pitämässä vlogissaan, että häntä ja Martinaa pyydettiin yhdistämään voimansa salarakaskohun ollessa kuumimmillaan. He perustivat Salarakkaat-tyttöduon, joka julkaisi 12 kappaletta sisältäneen esikoislevyn vuonna 2005.

– Levyn tekeminen aloitettiin totta kai kappaleiden sijaan kansikuvauksilla. Levyn kantta varten otettiin aika roisejakin kuvia, joista suurin osa oli julkaisukelvottomia. Kanteen kuitenkin saatiin alastonkuva, jossa ei näkynyt mitään, vaikka olimme siinä rinnat paljaina, Marika kertoo.

Levyn nauhoittamista hankaloitti suuresti se, että valtakunnan tunnetuimmat salarakkaat asuivat eri puolilla Suomea. Martina asui Helsingissä ja Marika Pohjanmaalla.

– Pääsimme ainoastaan muutaman kerran samaan aikaan studiolle. Suurimman osan lauluosuuksistaan Martina nauhoitti Helsingissä ja minä Tampereella.

Levyn valmistumista seurasi keikoille lähteminen ja tv-esiintymiset. Se tuntui molemmista aluksi hyvältä idealta.

– Kävimme muutamilla keikoilla yhdessä. Olimme Tampereella keikalla, jonne ei ollut juurikaan saapunut yleisöä. Martina nousi lavalle ennen keikan alkua ja huusi: ”Ettekö te tiedä, kuka mä oon?”. Hänen käytöksensä herätti myötähäpeää.

– Myöhemmin meillä tuli konflikteja, koska Martinan mielestä Kehä III:sen ulkopuolella on ainoastaan junttilandia, eikä ole mitään elämää. Totesin sen olevan ainoastaan hänen mielipiteensä ja koin, ettei minun tarvitse keikkailla sellaisen ihmisen kanssa. Rupesin keikkailemaan ilman Martinaa ja monet pienet paikat jäivät hyvin mieleeni.

Katso video! Marika kertoo, millaiset välit hänellä on tänä päivänä Martina Aitolehteen.

Lue myös:

Wau mitä naisia! Martina Aitolehti ja Anni Uusivirta poseeraavat tiukoissa trikoissa Dubain aavikolla – katso kuumat kuvat!

Henna Kalinainen katuu julkisuusurassaan vain yhtä asiaa: ”Martina Aitolehti ja Vappu Pimiä ovat tehneet sen hienosti”

Marika Fingerroos seksuaalisesta häirinnästä: ”Tänä päivänä loukkaannutaan, jos pomo kehuu kaula-aukkoa”