Seurapiirikaunotar ja Portugalin Playboysta tuttu Taru Kalenov, 28, lensi kotikaupungistaan Dubaista Suomeen pyllyoperaatiota varten.

Vantaalta kotoisin oleva kaunotar kertoo Seiskalle, että tuli tekemään leikkauksen turvallisuussyistä. Tarkemmin ei kerrota, oliko turvallisuussyy siis Suomeen tulo, jossa leikkaus on mahdollisesti turvallisempi kuin muualla.

— Parantuminen on vielä kesken, joten en edes voisi harrastaa liikuntaa, Taru kertoo kyllästyneenä siihen, että koronavirus estää normalin arkielämän.

Leikkauksen nimi on Brazilian butt lift, jossa otetaan rasvaa jostain kehon osasta ja se siirretään pakaroihin. Näin takapuolesta saadaan luonnollisemman näköinen, kuin esimerkiksi implanteilla.

Kyseinen operaatio on muita kauneiuleikkauksia vaarallisempi, ja sen kuolleisuus kerrotaan olevan esimerkiksi Amerikassa korkeampi, kuin missään muussa kauneusleikkauksessa.

— Rakastan kroppaani. Tuntuu, että siinä on kaikkea hyvässä suhteessa: mikään ei ole liian suurta tai liian pientä. Olen naisellisen seksikäs, mutta kuitenkin timmi, selventää Taru selkeästi tyytyväisenä tulokseen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

 

Lähde: Seiska