Suomalainen jalkapallolegenda Sami Hyypiä kertoi marraskuun alussa omalla Instagram-tilillään eroavansa puolisostaan Susanna Rissasesta. Pian miehen huhuttiinkin jo seurustelevan autourheilija Emma Kimiläisen kanssa.

Nyt Hyypiä ja Kimiläinen ovat vihdoin näyttäytyneet yhdessä julkisesti. Asiasta uutisoi Seiska-lehti.

Seiska-lehden mukaan vastarakastunut pariskunta on bongattu julkkiskaunotar Sara Siepin järjestämistä pikkujouluista Helsingin yössä.

Kaksikon nähtiin viihtyvän tiiviisti yhdessä helsinkiläisessä Gillet Bar & Bistro -ravintolassa, jonne oli kokoontunut joukko Siepin ystäviä. Silminnäkijöiden mukaan Hyypiä ja Kimiläinen istuivat toisiaan vastapäätä. Samalla tavalla oli asetettu istumaan myös muun muassa Selviytyjät-tähti Shilry Karvinen ja laulaja Sanni.

Siepin järjestämissä pikkujouluissa vieraat pääsivät nauttimaan myös hyvästä musiikista, kun räppäri Cledos ja muusikko Elias Kaskinen esiintyivät juhlijoille. Vieraiden päivittämistä Instagram-tarinoista selviää, että Hyypiä ja Kimiläinen myös tanssivat läheisissä tunnelmissa tanssilattialla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Instagramiin päivitetyistä julkaisuista voi päätellä, että paikalla Siepin juhlissa olivat myös muun muassa laulajatähti Diandra ja Diilistä tuttu yrittäjä Noora Fagerström sekä rap-artisti Uniikki.

Alla näet julkkisten postauksia pikkujouluista.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lähde: Seiska

Lue myös:

Seiska: Sami Hyypiä ja Emma Kimiläinen viihtyvät yhdessä!

Sami Hyypiän yllätysilmoitus: ”Olemme hakeneet avioeroa yhdessä puolisoni kanssa”