Laulaja Sanni Kurkisuo, 27, ja entinen Miss Suomi Shirly Karvinen, 28, on bongattu viime kuukausina useampaan otteeseen läheisissä tunnelmissa. Kaksikon läheiset välit levisivät mediassa viime vuoden lopulla, kun heidät nähtiin pussailemassa jyväskyläläisessä baarissa.

Sekä Sanni että Shirly ovat myös hiljattain avautuneet seksuaalisesta suuntautumisestaan julkisesti. Sanni puhui aiheesta Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa ja kertoi, että hänelle sukupuolella ei ole väliä, eikä hän halua rajoittaa rakkautta.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Shirly puolestaan avautui samaisesta aiheesta Instagram-tilillään noin kuukausi sitten. Hän järjesti seuraajilleen tuolloin suositun oletushaasteen, jossa hän joko vahvisti tai kielsi seuraajiensa tekemiä olettamuksia hänestä itsestään.

Eräs seuraaja esitti oletuksen, että Shirly ihastuisi sukupuolen sijaan ihmiseen.

– Ihmisen persoona on tärkein, Shirly vastasi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Tuoreen Seiskan tietojen mukaan Sanni ja Shirly ovat edelleen viihtyneet yhdessä. Lehteen yhteyttä ottanut silminnäkijä kertoo heidän viettäneen aikaa iloisissa tunnelmissa helsinkiläisessä ravintolassa pari viikkoa sitten.

– Kaksikko oli läheisissä tunnelmissa ja he vaihtoivat pusuja, joita voisi sanoa jopa kiihkeiksi suudelmiksi, silminnäkijä raportoi.

– Tuntui, että siinä olisi ollut vahvaa tunnetta ilmassa.

Lue myös:

Sannin kanssa pussailleelta Shirly Karviselta yllättävä avautuminen seksuaalisesta suuntautumisestaan

Seiska: Laulaja Sannin ja ex-missi Shirly Karvisen välillä kipinöi – suutelivat avoimesti yökerhossa

Maria Veitola pamauttaa Sannille suoran kysymyksen yökyläilyn päätteeksi: “Oletko sä hetero, lesbo vai jotain muuta?”